Splošno

OD 2. APRILA Z VIVEPORT INFINITY DO NEOMEJENEGA IGRANJA IGRIC ZA 12,99 DOLARJEV MESEČNO

VIVEPORT povečuje razmerje prihodkov razvijalcev na 80/20 do konca leta 2019

  1. marca je VIVEPORTTMv San Franciscu naznanil, da bo Viveport Infinity – prvo neomejeno mesečno naročnino na storitve navidezne resničnosti (VR), možno skleniti od 2. aprila 2019 dalje za 12,99 dolarjev na mesec oziroma 99 dolarjev na leto. Z največjo posodobitvijo platforme do sedaj, bo Viveport Infinity članom omogočil neomejen dostop do zbirke s preko 600 aplikacijami in igrami ter ekskluzivne ugodnosti, v obliki posodobljene aplikacije Viveport Video. Trenutni naročniki in predplačniki ter vsi, ki bodo naročnino sklenili pred 2. aprilom, bodo na storitve naročeni do konca leta 2019.

Viveport Infinity ponuja raznoliko bazo priljubljenih iger v navidezni resničnosti. Za samo 12,99 dolarjev mesečno ali še nekaj manj s predplačniško letno naročnino, lahko člani prihranijo na tisoče dolarjev pri vsebini najvišje kvalitete. Priljubljene igre, kot je Angry Bird VR: Isle of Pigs, so vključili v naročnino, da bi s tem ponudili članom optimalno in cenovno dostopno izbiro. Novi kupci Vivereport lahko sklenejo brezplačno 2-tedensko članstvo in uživajo v neomejenem igranju z Viveport Infinity.

Rikard Steiber, direktor Viveport je dejal: »Razvili smo nov model za VR, ki izstopa iz zbirke VR vsebin v industriji igralništva in daje uporabnikom razlog, da v navidezni resničnosti preživijo več časa kot kadarkoli prej. Hkrati povečujemo doseg in potencialne prihodke razvijalcev, saj bomo samo tako monetizirali vsakega Infinity uporabnika in s tem posledično povečali prihodek. Verjamemo, da bo takšen model zadovoljil potrebe uporabnikov navidezne resničnosti.’«

Dostop do Viveport Infinity bo na voljo le lastnikom opreme VIVE in Oculus Rift. Viveport Infinity bo dostopen tudi vsem, ki imajo samostojne slušalke s platformo VIVE’s WAVE. Ti bodo lahko igrali igre, ki so kompatibilne s platformo. S tem pristopom dvigujejo storitev na višjo raven, dosegli bodo več uporabnikov in boljše pogoje za razvijalce platforme.

»Z Viveportovo naročnino smo povečali število igralcev in pridobili še več sledilcev skupnosti ”The Wizards”. Naročnina na Viveport je postala pomemben del našega prihodka. Veselimo se, da, da se bomo s pomočjo Infinity naročnine povezali s še večjim številom igralcev,«  je dejal Pawel Gajda, vodja marketinga in oglaševanja Carbon Studios.

Viveport se je odločil razvijalce Viveport Infinityja izdatno podpreti, in sicer z dvigom deleža zaslužka razvijalcev iz 70/30 na 80/20. Nov model stopi v veljavo s 1. aprilom in traja do konca leta 2019.

Ugodnosti za člane

Vsi člani Viveport Infinity bodo deležni ekskluzivnih ugodnosti, kot so vikend popusti na določene igre, brezplačne igre in mesečni kuponi. Od 2. aprila naprej, bodo vsi člani v začetku vsakega meseca prejeli kupon v višini 10% popusta na katerikoli nakup v Viveport trgovini. Lansiranje Viveport Infinity naročnine bodo od 2. do 7. aprila bodo podprli z razprodajo več kot 100 iger v trgovini Viveport.

Z brezplačnim testiranjem lahko novi člani pričnejo že danes in si pred 2. aprilom omogočijo trenutno naročnino v višini 8,99 dolarjev. Kot smo zapisali, bodo vsi obstoječi Viveport naročniki in predplačniki obdržali trenutno nižjo mesečno naročnino vse do konca leta 2019.

O HTC VIVE

VIVE je prva virtualna platforma, zgrajena in optimizirana za virtualno resničnost prilagojeno interakcijam v prostoru. Z napredno tehnologijo in najboljšo vsebino v svojem razredu VIVE približal potrošnikom, razvijalcem in podjetnikom ter tako ustvaril najmočnejše VR hardware in software okolje. Okolje VIVE je zgrajeno okoli najboljšega hardwara na trgu, ki ga podpira VIVE X – 100 milijonov dolarjev vredni pospeševalnik VR in tehnologije start-upov, globalna platforma Viveport in trgovina aplikacij, s prvim VR naročniškim modelom, ki je aktiven v 60 državah, VIVE Studios z njihovo pobudo za razvoj VR vsebine in objav.

Za več informacij o VR platformi VIVE, obiščite spletno stran https://www.vive.com.

 

15. 3. 2019

Avtor

Administrator