Splošno

Za medije

VABILO

na

Izobraževanja za turistične ponudnike destinacije Čatež in Posavje

 

 

Regionalna razvojna agencija Posavje nadaljuje z izvajanje planiranih aktivnosti v sklopu projekta Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje.

 

V sklopu aktivnosti Izobraženja za turistične ponudnike, bo 19. 3. 2019 izvedla že četrto izobraževanje, tokrat na temo »Razvoj produktov opazovanje in doživljanja narave«. Na delavnici vam bomo predstavili primere dobrih praks turističnih produktov opazovanja in doživljanja narave. Poleg tega bo dovolj časa tudi za vsa morebitna vprašanje na to temo. Delavnico bo vodila Jana Apih iz Zavoda tovarna trajnostnega turizma v sodelovanju z Paulom Veenvlietom iz Zavoda Symbiosis, ki uspešno razvija in trži produkte opazovanja in razumevanja biotske raznovrstnosti. Na predavanju bo predstavil naravno bogastvo Slovenije ter osebne izkušnje z ekoturizmom in izzive, s katerimi se srečujem pri razvoju trajnostnega turizma v Sloveniji.

 

Kdaj: Torek, 19.3.2019 med 12.00 in 15.00

Kje:  GOSTILNA ŽOLNIR (Krška cesta 4, Kostanjevica na Krki)

Kaj: Izobraževanje na temo turističnih produktov opazovanja in doživljanja narave

 

V kolikor imate kakršna koli vprašanja, za katera bi radi, da jih vključimo v vsebino delavnice, nam to prosimo sporočite na sledeči e-naslov: jana@goodplace.si.

 

Udeležba na vseh izobraževanjih je BREZPLAČANA. Prijave zbiramo na natasa.kalin@rra-posavje.si. Izvajalec aktivnosti je Zavod tovarna trajnostnega turizma GoodPlace.

Vabilo v priponki.

 

Veselimo se skupnega dela in vas najlepše pozdravljamo!

 

RRA Posavje je uspešno pridobila sredstva v sklopu Javnega razpisa za sofinanciranje za razvoj in promocijo turistične ponudbe vodilnih destinacij Slovenije, ki ga je razpisalo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo za projekt “Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje”.

 

Regionalna razvojna agencija Posavje

Dodatne informacije:

 

Nataša Kalin, vodja projekta Razvoj in promocija turistične ponudbe vodilne destinacije Čatež in Posavje,  tel: +386 7 488 10 48, e-mail: natasa.kalin@rra-posavje.si, Regionalna razvojna agencija Posavje, CKŽ 2, 8270 Krško.

www.posavje.com

 

 

Nataša Božič Pezdirc

Poslovna sekretarka

Regionalna razvojna agencija Posavje

Cesta krških žrtev 2, 8270 Krško

tel: +386 7 488 10 40

fax: +386 7 488 10 50

Mob.: +386 40 894 671

e-mail: natasa.bozic@rra-posavje.si

web: www.rra-posavje.si

18. 3. 2019

Avtor

Administrator