Avtomobilizem

Paleta novosti družine Renault v letu 2019

Avtomobilsko leto 2019 se je pri Renaultu začelo zanimivo že v sredini januarja, ko je na slovenske ceste zavil prenovljeni terenec Kadjar (faza 2).

2018 - Nouveau Renault KADJAR

Privlačni robustnež je s svojo podobo definitivno utrdil svoj položaj s še modernejšim dizajnom, izboljšanim udobjem in boljšo zaznano kakovostjo.

V mesecu rasti in svežine, ko naravo krasijo že čudovite zelene barve, bomo lahko v mestih zagledali rumenega malčka s še modernejšimi potezami. Maj nam namreč prinaša posodobljenega in osveženega Twinga, ki pa je v Novomeškem Revozu dobil nekaj estetskih popravkov, novo opremo in posodobljeno motorno paleto.

2019 - Nouvelle Renault TWINGO

V drugi polovici meseca junija bomo spoznali olepotičenega Trafic Passengerja, potniškega mogotca, ki bo zdaj posvetil s kar full LED žarometi in zarjovel z novim zvokom motorja. Letošnje poletne počitnice bodo kot nalašč za potovanje z novim Traficom, saj nam nudi udobno pot, ogromno prostora za prtljago in vse to v še lepši podobi.

Po povratku z dopustovanj, ko bo jesensko sonce posijalo na rumeno listje in ko bodo osnovnošolske klopi zopet polne, takrat bo sveže pripravljen na nove podvige tudi novi Clio. Novi Clio s svojimi novostmi predstavlja revolucionarne spremembe, ki so pomembne tudi za ostalo paleto vozil. S svojimi drznejšimi potezami tako od zunaj kot znotraj, ne pusti nikogar ravnodušnega. Ni dvoma, da ima Clio tudi tokrat vse adute za nepozabno vozniško izkušnjo, ki jo bomo lahko doživeli septembra,  ko izkušena ekipa Revoza pospremi prve novince na slovenska tla.

2019 - Renault Nouvelle CLIO

Renault je spremembe pripisal tudi gospodarju Masterju. Master bo deležen sprememb tako na zunanjih kot na notranjih elementih, ki bodo zagotovili še bolj udobno vožnjo in praktičnost.

Ker so spremembe tako na velikih kot na majhnih članih družine Renault, seveda ne gre pozabiti niti privlačnih mogočnežev. Espace in Koleos, atraktivna robustneža, bosta ob koncu leta deležna posodobitev, s katerimi bosta prepričala še tako zahtevne kupce SUV-jev in enoprostorcev.

Ni kaj, Renault je brez dvoma poskrbel, da bo tudi v letu 2019 navduševal s še bolj atraktivno ponudbo.

Foto in PR: Renault

19. 3. 2019

Avtor

Administrator