Splošno

Na skupščini Manager kluba Ptuj imenovano novo vodstvo

Foto: MGP

Skupščina Manager kluba Ptuj je dne 15. 3. 2019 izvolila novo vodstvo kluba. Tega bo v naslednjem mandatu v vlogi prve predsednice društva in predsednice upravnega odbora vodila Darja Potočnik Benčič, dolgoletna članica upravnega odbora Manager kluba Ptuj. Novoizvoljena predsednica bo v naslednjem mandatu vodila upravni odbor v sestavi: Marko Drobnič, Matej Gajzer, Damjan Habjanec, Vesna Draškovič, Miha Senčar, Sandi Kramberger, Miroslav Sarkičević, Aleksander Mlakar, Sebastjan Kolednik.

Nekdanji predsednik Marko Drobnič je po šestletnem mandatu vodenja kluba izrazil zahvalo za izkazano zaupanje: »V imenu kluba in v svojem imenu se zahvaljujem vsem članom za njihov doprinos k delovanju kluba ter za pomoč vodstvu pri udejanjanju poslanstva in izvajanju aktivnosti v klubu. Prepričan sem, da bo nova predsednica že ustvarjeno še nadgradila in ji ob tej priložnosti čestitam za prevzem vodenja kluba.« Marko Drobnič bo v prihodnje deloval kot podpredsednik kluba in s svojimi izkušnjami pomagal novemu vodstvu pri njegovem delu.

Novoizvoljena predsednica Darja Potočnik Benčič je ob izvolitvi poudarila: »Manager klub Ptuj združuje in povezuje ljudi, ki si v poslovnem in osebnem življenju prizadevajo dosegati ‘višjo dodano vrednost’. Organizacija kluba, način dela in cilji so se izoblikovali skozi leta in želim si, da skupaj in povezani nadaljujemo po začrtani poti.«

Manager klub Ptuj, ki trenutno šteje več kot devetdeset članov, je v letu 2018 izvedel in sodeloval v štirih dogodkih izobraževalne narave, šestih dogodkih s povezovalno in družabno noto, se pridružil dvema iniciativama humanitarne in družbeno koristne narave ter organiziral štiri aktivnosti za zdravje.

Manager Klub Ptuj še naprej ostaja organizacija, ki z aktivnim vključevanjem na različnih področjih v lokalnem okolju, regiji in državi pomaga vzpostavljati pogoje za hitrejši gospodarski in družbeni razvoj. Tudi v letošnjem letu bodo širšo javnost povabili na dogodek Marketinški klicaj!, v katerem uspešni poslovni posamezniki in podjetja predstavijo njihovo zgodbo in pot do uspeha. Ponovno bodo organizirali izobraževalni dogodek, kot na primer v preteklem letu, ko so k predavanju povabili uspešno športnico Petro Majdič. Ptujsko okolje in njegove gospodarske zmožnosti bodo predstavili drugim managerskim organizacijam, se še naprej udeleževali družbeno koristnih akcij ter z različnimi aktivnostmi poskrbeli za povezovanje poslovnih posameznikov v okolju.

Fotografija:
Podpredsednik Marko Drobnič in predsednica Darja Potočnik Benčič
Avtor: Kreativni laboratorij, d.o.o.

Za več informacij:
Tilen Mrgole
031 388 653
tilen.mrgole@creativelab.si

19. 3. 2019

Avtor

Administrator