Tehnologija

Ostanite povezani s Samsung Galaxy A70

Foto: Samsung

Delite več in ostanite povezani z zmogljivim pametnim telefonom

Seul, Koreja – 28. marca 2019 – Samsung Electronics predstavlja Samsung Galaxy A70, najnovejši pametni telefon priljubljene serije Galaxy A. Galaxy A70 vključuje najnovejše inovacije in nadgrajene osnovne funkcije. Ima elegantno obliko, velik brezkončen zaslon, tri izboljšane kamere, zmogljivo baterijo in omogoča izjemno povezljivost. Pametni telefon je namenjen digitalnim navdušencem, ki želijo zajeti in deliti življenje v istem trenutku, kot se to dogaja.

“Uporabniki pogostje uporabljajo pametne telefone na vizualen in avtentičen način – delijo svoje izkušnje in želijo biti nenehno povezani,” je povedal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. “Popolna povezljivost je možna samo, ko so osnovne funkcionalnosti na visokem nivoju in dovoljujejo ljudem, da so njihove interakcije spontane, skupne in pristne. To zahteva evolucijo. Zato smo, da bi zadovolji potrebe uporabnikov, ustvarili nov Galaxy A70 – zasnovan z mislijo na povezovanje uporabnikov.”

Izstopajte z izjemnim zaslonom in elegantno obliko

Galaxy A70 ima 17,01-centimetrski (6,7-palčni) brezkončni-U zaslon od roba do roba, kar je največji zaslon med vsemi pametnimi telefoni v seriji Galaxy A, in omogoča bolj poglobljeno izkušnjo vsakodnevnih aktivnosti. Elegantna in ergonomska oblika modela Galaxy A70 ter razmerje prikaza 20:9 zagotavljata izjemno doživetje gledanja in optimalen oprijem.

Galaxy A70 je na voljo v širih posebnih barvah, vključno s koralno rdečo, ki je letos zelo v trendu, modro, črno in belo. Barve imajo eleganten učinek prizme in razkrivajo osupljive barvne gradiente, ki se spreminjajo glede na smer in refleksijo svetlobe.

Nikoli ne zamudite trenutka

Galaxy A70 s tremi izboljšanimi kamerami, ki jih odlikujeta glavni in sprednji objektiv z visoko resolucijo 32 milijonov slikovnih točk, zajame svetle in ostre slike, ne glede na to, kje ste ali kateri del dneva je. Globinska leča omogoča, da lahko uporabniki prilagodijo globinsko ostrino posnetka pred ali po posnetku in tako poudarijo želene dele. V kombinaciji z ultra širokim objektivom z 8 milijoni slikovnih pik, ki ujame prizor, kakor ga vidite, lahko uporabniki uživajo v širokokotnih fotografijah.

Galaxy A70 vključuje tudi funkcijo Optimizator prizorišča, ki prepozna in intuitivno izboljša do 20 priljubljenih motivov. Galaxy A70 s funkcijo Zaznavanje nepopolnosti samodejno identificira napake in vas na to opozori pred posnetkom, tako nikoli ne boste zamudili popolnega trenutka za posnetek.

 

Ostanite v živo dlje

Galaxy A70 je opremljen z zmogljivo baterijo 4.500 mAH, ki vam omogoča svobodo in priročnost za skupno rabo, prenašanje vsebin in igranje iger. Z izjemno hitrim polnjenjem pri 25 W se pametni telefon napolni v zelo kratkem času.

Povežite se enostavno in varno

 

Galaxy A70 ima novo intuitivno pozicioniranje bralnika prstnih odtisov na zaslonu, ki omogoča lažje odklepanje kot kadarkoli prej in zagotavlja brezhibno uporabniško izkušnjo. Skupaj s funkcijo Samsung Pass, se lahko uporabniki prijavijo v spletne strani in aplikacije z uporabo biometrične avtentikacije, kar je lažji in varnejši način prijave. To enostavnost in priročnost omogoča Samsung Knox, Samsung obrambna platforma za zaščito tako programske kot tudi strojne opreme.

 

Občutite celovito Galaxy izkušnjo

 

Galaxy A70 ima Samsung One UI platformo za spodbujanje produktivnosti in osredotočenosti. Uporabniški vmesnik, zasnovan za izboljšanje uporabniške izkušnje s Samsung Galaxy, olajša interakcije, kar omogoča priročno in pametnejšo interakcijo, vključno z One Handed Navigation, kar omogoča navigiranje po pametnem telefonu z eno roko.

 

Ostanite z nami – več informacij o Galaxy A bo predstavljenih na predstavitvah, ki bodo potekale 10. aprila na treh različnih kontinentih.

 

Za več informacij o Galaxy A seriji obiščite www.news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com ali  www.samsung.com/galaxy.

 

* Funkcije in storitve se med regijami in modeli razlikujejo.

** Vse informacije o funkcionalnostih, funkcijah, specifikacijah, grafičnem uporabniškem vmesniku in druge informacije o izdelku, navedene v tem dokumentu, med drugim tudi koristi, obliko, cene, komponente, zmogljivost, razpoložljivost in zmožnosti izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila ali obveznosti.

 

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in

tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com ali Iris Horvat, Grayling d.o.o., +386 (0)40 16 88 51, iris.horvat@grayling.com

28. 3. 2019

Avtor

Administrator