Moda

Katere barve zavzemajo modni prostol letošnje pomladi?

Foto: Havainas

Havaianas prinaša nepogrešljive barvne odtenke te sezone

Preteklih nekaj sezon smo opazovali, kako so nevtralne barve zavzele modni prestol. Pustošile so tako po modnih pistah kot naših garderobnih omarah. S prihodom pomladi pa je čas, da se oddaljimo od bež in sivih odtenkov ter osvojimo tredovski neon in ostale živahne barve, ki smo jih lahko občudovali na Kim Kardashian v trendi urbanih kombinacijah in na romantični ter vedno elegantni Blake Lively. Glede na to, da so bile nežne barve dalj časa v središču modnega sveta, nam bo prilagoditev na svetle in živahne odtenke vzela nekaj več časa, da jih popolnoma osvojimo in jih suvereno vključujemo v vse modne kombinacije. Za tiste, ki so še v procesu privajanja na igrive barve, je Havaianas pripravil nove modele kultnih SLIM in TOP kolekcij, ki sta idealni barvni dodatek za popestritev vsakega outfita in razpoloženja.

Havaianke so pravi izbor za prehod na pomladno in poletno modo ter vnos živahnih barv v garderobe. Vsekakor so japonke letošnji hit udobja, ki ni več namenjen le sprehodom po plaži, temveč so eden najbolj modnih trendov ulic. Novi SLIM in TOP kolekciji nas bosta očarali vbarvah mavrice. Zahvaljujoč minimalističnemu in enostavnem izgledu ter izboru barv od klasičnih črnih pa vse do norih neon rumenih in zelenih, ki sta letos med najbolj priljubljenimi barvami, se uniseks kolekcija TOP uvršča med najbolj prodajane modele na svetu.

Kolekcija SLIM je med dekleti zelo priljubljena zaradi prepoznavnega ženstvenega izgleda. Letos je barvna paleta še posebej raznolika. Vsekakor ne bodo razočarane ljubiteljice zemeljskih in nevtralnih odtenkov niti tiste, ki obožujejo eksperimentiranje in preizkušanje novih barv, kot sta neon pink in živahna oranžna.

Obe kolekciji spremlja Havaianasov veseli in optimistični duh, prepoznavna kakovost, udobje in vrhunski dizajn, narejen iz najbolj kakovostne gume, ki skrbi za dobro počutje nog.

Več informacij o izdelkih in cenah:http://www.havaianas.com

 

PR: Brigita Bračko

1. 4. 2019

Avtor

Administrator