Splošno

Vabilo

Vabilo na strokovno razpravo o pomenu sajenja medovitih rastlin s praktičnim prikazom zasaditve okolice čebelnjaka

ČZS, JSSČ, organizira strokovno razpravo o pomenu sajenja medovitih rastlin. Razprava in praktični prikaz sajenja medovitih rastlin bosta potekala vBotaničnem vrtu v Ljubljani4. aprila 2019 z začetkom ob 15. uri.

Namenjena je čebelarjem kot tudi širši javnosti, ki želijo izvedeti več o medovitih rastlinah. Izvedeli boste, kako medovite rastline vključiti v vrtne zasaditve in kako z njimi oblikovati učne medovite vrtove. Praktični prikaz zasaditve z medovitimi rastlinami v okolici čebelnjaka pa vam bo v pomoč pri načrtovanju in zasajevanju lastnega medovitega vrta.

Na strokovni razpravi bodo sodelovali:g. Marko Alauf,podpredsednik ČZS;-g. Aleš Bozovičar,vodja ONS pri ČZS;-mag. Blanka Ravnjak,Botanični vrt;-ga. Maruška Markovčič,Mestna občina Ljubljana;-ga. Mojca Rehar-Klančič in ga. Jožica Golob-Klančič,Trajnice Golob-Klančič.Dogodku se bodo pridružili tudi čebelarji ljubljanskih čebelarskih društev: ČD Ljubljana – Center, ČD Barje, ČD Ljubljana Moste – Polje, ČD Urbani čebelar in ČD Tacen, ki se bodo predstavili na stojnicah.Pridružite se nam v čim večjem številu, dobili boste veliko koristnih nasvetov in s pridobljenim znanjem prispevali k ohranjanju čebel in okolja.

—————————————————————

Nataša Klemenčič Štrukelj

Čebelarska zveza Slovenije

Javna svetovalna služba v čebelarstvu

Brdo 8, 1225 Lukovica

tel.:+386 1 72 96 104

fax:+386 1 72 96 132

natasa.strukelj@czs.si

www.czs.si

2. 4. 2019

Avtor

Administrator