Moda

OTVORITEV NOVE TRGOVINE PROMOD, Nakupovalno središče EUROPARK, Maribor

 

Pisalo se je leto 1975

Francis Charles Pollet ustanovi blagovno znamko. Strokovnjak za tkanine je želel ženskam ponuditi elegantno modo za ustvarjanje ženske privlačnosti.

Do leta 1990 je bil Promod glavni modni prodajalec v Evropi. Leta 1999 se je odprla prva trgovina v Saudski Arabiji, ki je napovedala širitev še na Bližnji vzhod. Istega leta je Promod predstavil svojo prvo spletno trgovino in se zapisal med pionirje na modnem trgu. Leta 2006 je bila blagovna znamka uvedena v Aziji, leta 2013 pa so odprli v Ameriki in Združenem kraljestvu. Danes blagovna znamka Promod promovira dostopna modna oblačila, ki poudarjajo nezahtevni naravnih stil in ustvarja francoski modni duh v več kot 50 državah.

 

Piše se leto 2019…

Promod, Boutique Francaise, francoska ženska blagovna znamka se vrača v Europark, s prenovljenim videzom in še bolj privlačna.

 

Promod ponuja široko izbiro oblačil po zadnjih modnih trendih, za vse postave in oblike. Čudoviti vzorci in bvarvne kombinacije z modnimi kosi oblačil – za vse priložnosti!

DRUGAČEN PRISTOP – NAŠ PRISTOP

                                          Ko vas prevzame navdih…

                                                           

Vsako jutro lahko sestavite svojo najljubšo zgodbo in pustite svoj pečat ter se ob tem počutite naravnost odlično. Bombaž, pletenine, denim in čipka: tkanine, ki jih boste nosile z veseljem! Oblačila so skrbno kreirana in dodelana z natančnimi in nežnimi detajli.

 

Izbrali smo ideje in navdih iz tistega, kar ženske najraje nosijo, da bi oblikovali resnično zaželeno kolekcijo!

 

 

 

 

 

 

 

 

NAŠE VREDNOTE

 

Močan slog – osebnost – usklajevanje

Počutiti se odlično – bodite naravni

 

V Promodu si prizadevamo ustvarjati modne kose, ki jih boste želele nositi vsak dan, za vsako priložnost. Ne sledite samo modni muhi ampak ustvarite svoj lasten modni slog in postanite unikatne! Tako preprosto.

 

Želeti – Iskati

Uživati – Smejati

Navdihnjene kreacije z brezčasnimi kosi se mešajo z najnovejšimi potiski in široko paleto barv, ki skupaj tvorijo enkraten modni videz.

Sveže – Barvito

Svetlo – Mehko – Čisto

Promod odseva vaš svež, živahen duh z mehkimi sodobnimi tkaninami in številnimi barvami. Trgovina je idealno mesto za brskanje in sestavljanje vašega najljubšega modnega sloga.

 

Svetovanje – Pomoč

Služenje – Pisotnost

V Promodu uporabljamo strokovno znanje o oblikovanju, poznavanje krojenja in ideje stilistov za izdelavo oblačil z ostrim, laskavim rezom, z veliko pozornostjo do podrobnosti.

V podjetju Promod skrbimo za naše stranke vsakič, ko se od nas zahteva pomoč: pomoč in zagotavljanje najboljše storitve, tako v trgovinah kot pri spletnem nakupovanju.

 

 

Morda le nasvet:

Z bež trenč plaščkom pod katerim lahko imate mornaski vzorec boste pričarali brezčasno eleganco. Znova v modi cvetlični sako s katerim boste videti tako elegantno kot casual.

 

Cvetlična obleka z udobno volneno jopico bo kot nalašč za ustvarjanje mestne romance ali pa kobinirate cvetlični top s krilom in jakno.

 

Kaj pa skupni pogled v odtenkih modre barve z ikonsko obelkico iz jeansa?

Promod Boutique Française bo vašo izbiro obleke spremenil v osebno modno zgodbo.

 

Jakna
49,95 €

Kratka obleka
44,95 €

Top
12,95 €

 

Promod – stil, ki razkriva vaš pravi jaz.

Nezaustavljive barve in vzorci, oblike in detajli,

da se boste počutile preprosto dobro.

 

 

Kontakt:

Digitalizacija in PR:

Fotografije otvoritve Mediaspeed:

 

5. 4. 2019

Avtor

Administrator