Splošno

V Europarku kar dve novosti: Promod in Cvetličarna Park

Foto: Europark

Pomlad s seboj prinaša novosti. Med njimi sta letos tudi dve novi prodajalni v Europarku. Danes so namreč odprli prodajalno Promod ter Cvetličarno Park.

Francoski modni pridih

Na otvoritvi prodajalne Promod je svoje najljubše modne zapovedi z obiskovalci delila pevka Natalija Verboten. Pridružile so se ji nekdanja Miss Slovenije Tadeja Ternar, plesalka šova Zvezde plešejo Martina Plohl, modna blogerka Sara Zavernik in drugi znani. Francoska modna blagovna znamka Promod ponuja dostopna modna oblačila in ustvarja francoski modni pridih v več kot 50 državah. V mariborskem Europarku, kjer so odprli prvo prodajalno po novem konceptu izven matične domovine, je tako od danes na voljo široka izbira oblačil po zadnjih modnih trendih – za vse postave in oblike.

Za še bolj svežo pomlad

Za še bolj svež pridih letošnje pomladi pa bo poskrbela tudi danes odprta Cvetličarna Park. Ponujajo številne vrste rezanega cvetja in lončnic, poskrbijo za mala in velika presenečenja ter ponujajo bogat nabor pozornosti, s katerimi lahko obdarite svoje bližnje ali kar sami sebe. Simona Mandl, Europarkova center managerka, je ob tem povedala: “Veseli me, da smo bili danes priča kar dvema otvoritvama novih prodajaln. Na ta način nadaljujemo s svojim poslanstvom, torej ponujati najnovejše blagovne znamke in storitve, ki jih potrebujejo in po katerih povprašujejo obiskovalci našega nakupovalnega središča. Verjamem, da bo imel marsikdo od danes dalje še razlog ali dva več, da nas obišče.

SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj 29 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 790.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2018 dosegli 2,76 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com

 

 

 

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl

vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

8. 4. 2019

Avtor

Administrator