Družabno

Helena Blagne iz Menopavze nazaj na koncertne odre

 

Helena Blagne, najbolj uspešna slovenska pevka vseh časov, ki že več kot 30 let osvaja srca poslušalcev, se vrača na koncertne odre.

Če smo v letošnji sezoni Heleno lahko spremljali predvsem kot igralko v glasbeni komediji Menopavza, ki je med novembrom in aprilom doživela že več kot 100 ponovitev in se s tem dokazala kot daleč najuspešnejša gledališka predstava, jo bomo v prihajajočih mesecih videli po različnih elitnih lokacijah v družbi vrhunskih glasbenikov in njene izjemne glasbene zgodbe.

Helena, ki je svoj zadnji veliki koncert imela v ljubljanski Hali Tivoli decembra lani, je z osupljivo odrsko prezenco že s prvo skladbo takrat začarala zbrano občinstvo in privabila marsikatero solzo na obraz. Prejemnica številnih festivalnih nagrad in zmagovalka praktično vseh znanih glasbenih festivalov bo tokrat svoje starejše in nove uspešnice predstavila v drugačni luči – ambientu in nivoju primerno.

Tokrat se bo s samostojnima koncertoma prvič predstavlila vkulturno-kongresnem centru v Dolenjskih Toplicah, v petek, 24. maja, in na prelepem grajskem dvoriščuGrada Komenda na Polzeli, v soboto, 25. maja. Helenina zvesta publika bo vrhunec pomladi preživela v romantičnih ritmih aktualnih in zimzelenih uspešnic izjemne pevke in glasbenice.

Vabljeni na nepozabna gala koncerta Helene Blagne v Dolenjske Toplice in na Grad Komenda. Vstopnice so že v prodaji na vseh prodajnih mestih.

Kulturno kongresni center Dolenjske Toplice, 24.5., 20:30Grad Komenda na Polzeli, 25.5., 21:00

Helena Blagne na družbenih omrežjih:FacebookInstagram

Vse dodatne informacije na spodnjem kontaktu in z odgovorom na ta mail.

Matjaž Kosmačpr@zarolaj.si

Hvala za objavo!

©2019 MaKo studio | Slovenija

9. 4. 2019

Avtor

Administrator