Šport

Izbor športnikov leta v MO Velenje

Spoštovani, v ponedeljek, 15. aprila, s pričetkom ob 18. uri, bodo znani vsi najboljši športniki, klubi, trenerji in športni delavci v MO Velenje.

Na vsakoletni prireditvi Športne zveze Velenje bodo nagrajeni vsi športniki, od osnovne šole dalje, ki so se v minuli sezoni še posebej izkazali na športnih prizoriščih. Dogodek vsako leto napolni kulturni dom v Velenju in postreže s športno-zabavno vsebino, kjer aktivno sodelujejo tudi športniki sami!Na tradicionalni prireditvi, kjer se zberejo vsi najboljši športniki, ki branijo barve klubov ali društev v MO Velenje, bo tudi tokrat poleg nagrad najboljšim, poskrbljeno za zanimiv program.Na odru se bodo v zabavnem programu predstavili: zmagovalka talentov 2018 Tjaša Dobravec (na letečem drogu), odlična violinistka Maša Golob, skupina Inmate in mlada pevka Pia Katarina Kremžar. kot strokovni komentator bo sodeloval nogometni trener Marijan Pušnik.

Dogodek pa bosta s svojim obiskom počastila še Timi Zajc, naš letos najboljši skakalec in predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Bogdan Gabrovec. Prireditev bo povezoval Dejan Tamše.

Vstopnine ni!

FACEBOOK dogodek:https://www.facebook.com/events/809725486066622/

9. 4. 2019

Avtor

Administrator