Splošno

STE ŽE PRIJAVLJENI NA 4. KONFERENCO CIRCULAR CHANGE? 📢

Pridružite se pisani mednarodni družbi soustvarjalcev zdaj že 4.CircularChange konference v četrtek 16. in v petek 17. maja 2019 v Mariboru.Častni pokrovitelj dogodka predsednik Vlade gospod Marjan Šarec bo nagovoril zbrane deležnike, ki skupaj gradimo skupnost nosilcev krožnega gospodarstva v Sloveniji, regiji, Evropi in svetu.4. konferenca premika meje v smeri“manj besed, več dejanj”.Obvladovanje klimatskih sprememb, doseganje Ciljev trajnostnega razvoja in zaveza Slovenije, da zagotovimo kakovost bivanja za vse, potrjujejo nujnost prehoda iz linearnih v krožne modele poslovanja.Kaj pa se dejansko dogaja na terenu?

Letos je konferenca usmerjena na konkretne primere iz prakse. Prvi dan dogodka jih bodo predstavili voditelji domačih in mednarodnih podjetij, ki delujejo v panogah izpostavljenih kot ključnih za krožni prehod v Kažipotu prehoda v krožno gospodarstvo Slovenije– prehrambni sistem, predelovalne dejavnosti, mobilnost in lesno-predelovalne dejavnosti. Poudarek bo tudi na kreativnih industrijah.

Osrednji del drugega dne pa bo razprava, ki povezuje akademski, politični in gospodarski pogled mednarodnih odločevalcev na scenarije, ki odgovarjajo na izziv mladih:Nimamo planeta B! Nizozemskakot država v fokusu inkrožne zgodbe iz Slovenije in svetabodo zaokrožile dogodek s konkretnimi pobudami za povezovanja in sodelovanja.

Pridružite se krožnim akterjem v Mariboru, v prostorih Maribox, 16. in 17. maja2019.

V dveh dneh na dogodku pričakujemo okoli 400 udeleženceviz več kot 20 držav, ki bodo vključeni v soustvarjanje trajnostnih, krožnih rešitev usmerjenih v tukaj in zdaj.

Zakaj je to dogodek za vas:

Več kot 30 izjemnih govorcev – iz Evrope, Japonske, Brazilije in ZDA – izkoristite priložnost za osebnasrečanja.V središču konkretni poslovni krožni primeri: Pivovarna Laško Union (Heineken Int.), Butan Plin, Aquafil, Skaza in številni drugi.Nizozemska – država v fokusu – kako je postala “krožni epicenter” Evrope.Vključujočein povezujočevzdušje – mladi protestniki, globalni voditelji, prebojni kreativci, uspešni gospodarstveniki, slovenski in evropski politiki.Ključni dogodek na temo krožnega gospodarstva v regiji po navedbi World Economic Forum in del programa EU Green Week 2019.Predavanja, razprave, predstavitve, razstave, mreženje in sproščeno druženje.

UDELEŽBA NA KONFERENCI JE BREZPLAČNA.

Program in registracije na

www.circularchange-conference.com

 

#circularchange2019

 

 

Copyright © 2019, Circular Change.

All rights reserved.

For more visit our website:www.circularchange.com

Our mailing address is:join@circularchange.com

10. 4. 2019

Avtor

Administrator