Tehnologija

Samsung Galaxy A80: ustvarjen za obdobje, kjer se vse dogaja v živo

Foto: Samsung

 

Oblikovan za digitalne navdušence, ki si želijo interakcije, igro in deljenje vsebin v trenutku

Seul, Koreja – 10. april 2019 – Samsung Electronics je predstavil novi Galaxy A80 – pametni telefon, ki je ustvarjen za obdobje, kjer se vse dogaja v živo. Uporabniki pametnih telefonov čedalje pogosteje uporabljajo svoje telefone za deljenje vsebin v točno tistem trenutku, ko se zgodijo. Sedaj se premikamo iz obdobja selfijev/sebkov v obdobje, kjer je vse dogaja v živo, saj uporabniki želijo pristnejše in pomenljivejše interakcije. Ustvarjen, da sledi tej evoluciji, Galaxy A80 prinaša navdušujoče inovacije: očarljiv zaslon, ki je skorajda brez okvirja, prva Samsung revolucionarna vrtljiva kamera in inteligentna baterija.

“Uporabniki so danes središče vsega, kar počnemo in za svoj edinstveni življenjski stil si želijo personalizirane naprave. Opremljeni s strokovnim znanjem, globalnimi zmogljivostmi in poglobljenimi analizami o vedenju uporabnikov, je Samsung zavezan k prinašanju inovacij za vsakega slehernega uporabnika,” je ob predstavitvi dejal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. “Nova generacija Galaxy A prinaša številne modele, izmed katerih vsakdo lahko izbere tisto napravo, ki najbolje ustreza posameznikovim edinstvenim potrebam. Galaxy A80 bo, s svojimi vrhunskimi lastnostmi, navduševal digitalne navdušence, ki se želijo popolnoma poglobiti v obdobje, kjer se vse dogaja v živo.”

Ujemite svet kot ga vi vidite

Vključujoč prvo Samsung vrtljivo kamero, Galaxy A80 uporabnikom omogoča brezskrbno zajetje celotnega sveta. Tri kamere se samodejno izbočijo iz zadnjega dela telefona in se zavrtijo v trenutku, ko uporabnik v aplikaciji za kamero izbere način Selfie (sebek). Inovativni mehanizem kamere prinaša izjemno izkušnjo trojne kamere z visokoresolucijskimi sprednjimi in glavnimi lečami.

Uporabniki lahko z 48 MP glavno kamero sedaj ujamejo živahne posnetke tako podnevi kot ponoči. Galaxy A80 s 3D globinsko kamero omogoča funkcijo Live Focus video z odčitavanjem izmer in globine objektov. Ultra široka kamera, s katero se Galaxy A80 tudi ponaša, je dovolj močna, da ujame tisto, kar vidite.

Način Super Steady video omogoča zmanjševanje tresenja pri zajemanju videoposnetkov in uporabniki lahko sedaj postanete profesionalni snemalci. Z dodatnimi inteligentnimi funkcijami kamere, kot sta funkcija Optimizator prizorišča, ki omogoča prepoznavo in izboljšanje do 30 posnetkov, ter funkcija Zaznavanje nepopolnosti, ki samodejno opozori na fotografske napake, sedaj ne boste zamudili popolnega posnetka.

Uživajte v poglobljeni multimedijski izkušnji

Uporabniki lahko s prvim Samsung brezkončnim zaslonom in vrtljivo kamero uživajo v neoviranem pogledu. Galaxy A80 se ponaša s 17,01-centimetrskim (6,7-palčnim) FHD+ Super AMOLED zaslonom in prinaša tako poglobljeno vsebino, da boste lahko popolnoma uživali v izkušnji sleherne igre, videoposnetkov, fotografiranja in zgodb.

Galaxy A80 vas obdaja z Dolby Atmos zvokom in tako omogoča, da se s slušalkami ali Bluetooth zvočniki prepustite zvoku, ki ga prinaša 360-stopinjska izkušnja.

Ostanite povezani dlje časa

Baterija Galaxy A80 s kapaciteto 3.700 mAh in izjemno hitrim polnjenjem z zmogljivostjo 25 W omogoča, da boste ostali povezani dlje časa, kar prinaša občutek svobode – in tako ne boste zamudili slehernega trenutka.

Galaxy A80 vključuje tudi inteligentno baterijo, ki prepozna vašo rutino in vzorec uporabe aplikacij, ter tako optimizira porabo vašega telefona. Način Prilagojeno varčevanje z energijo omogoča, da vaša pametna baterija deluje učinkovito in prinaša najboljše zmogljivosti.

Dostopajte do tistega, kar potrebujete, ko potrebujete – varno in brezskrbno

Inteligentna funkcija za izboljšanje zmogljivosti, ki se skriva v Galaxy A80, zagotavlja zmogljivost optimizacije programske opreme, ki jo poganja umetna inteligenca. To prinaša prilagajanje baterije, centralne procesorske enote (CPU) in pomnilnika vašega pametnega telefona, kar omogoča zmogljivejše delovanje vašega telefona in hitrejše odpiranje aplikacij, ko jih potrebujete.

Bixby rutine vam z učenjem vaših vzorcev uporabe aplikacij in analizo vaših rutin svetujejo, katere funkcije potrebujete, ko jih potrebujete. Bixby rutine, na podlagi vaših rutin,  avtomatizirajo vaša vsakodnevna opravila in aplikacije.

Podprto s Samsung Knox, ki je v programsko in strojno opremo vašega telefona vgrajen od najnižjih ravni, zaradi česar telefon varuje od trenutka, ko ga vklopite, uporabniku zagotavlja svobodo pri varnem povezovanju z Galaxy A80. To omogoča, da lahko z uporabo biometrične avtentikacije za dostop do aplikacij in spletnih strani uporabite Samsung Pass. Za še enostavnejšo uporabo je bralnik prstnih odtisov vgrajen neposredno v zaslon.

Za dopolnitev aktivnega življenjskega stila posameznikov, Galaxy A80 vključuje Bixby, ki je aktiviran z gumbom ali s prostoročno uporabo, kar omogoča lažje povezovanje s potrebnimi informacijami. Uporabniki lahko brez težav dostopajo tudi do drugih funkcij, kot so Bixby Vision, Bixby Home in Reminder. Galaxy A80 vsebuje tudi ključne Galaxy funkcije, vključno s Samsung Health.

 

Izrazite svoj stil z elegantnim dizajnom

Galaxy A80 je na voljo v treh barvnih odtenkih: zlati, beli in črni. Zlata barva vključuje odtenke roza barve, medtem ko belo inačico bogatijo modri odtenki – barve se spreminjajo glede na smer in refleksijo svetlobe.

Čudovito in ergonomsko oblikovan pametni telefon Galaxy A80 se bo popolnoma zlil z vašo roko – in postal idealni popotnik na poti.

Za več informacij o seriji Galaxy A obiščite www.samsungmobilepress.comwww.news.samsung.com/galaxy or www.samsung.com/galaxy

* Vse informacije o funkcionalnostih, funkcijah, specifikacijah, grafičnem uporabniškem vmesniku in druge informacije o izdelku, navedene v tem dokumentu, med drugim tudi koristi, obliko, cene, komponente, zmogljivost, razpoložljivost in zmožnosti izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila ali obveznosti.

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali Iris Horvat, Grayling d.o.o., +386 (0)40 16 88 51, iris.horvat@grayling.com

11. 4. 2019

Avtor

Administrator