Kultura

Kempinski Concertini:Hotel Kempinski Palace Portorož podpira mlade glasbenike in jim nudi priložnost, da nastopijo ter zasijejo v luksuznem ambientu hotela

 

Portorož, Slovenija – 12. april 2019:  Hotel Kempinski Palace Portorož v novo sezono vstopa opremljen z žarometi ter z izvrstnim glasbenim programom. Hotel se pripravlja na niz dogodkov imenovanih “Kempinski Concertini”, kjer se bo hotelski lobby bar Palace Club spremenil v oder za mlade glasbenike. Namen tovrstnih dogodkov je, da hotel ponudi priložnost mladim glasbenim umetnikom, da predstavijo svoj talent v edinstvenem ambientu luksuznega hotela.

 

Iniciativa se je porodila zaradi želje po spodbujanju lokalne kulture ter mladih talentov in  tako prispevati k razvoju glasbene umetnosti. »Počaščeni smo, da lahko podpremo navdušene mlade glasbenike v tem pomembnem koraku tako svoje kariere kot tudi osebne rasti in jim ponudimo možnost, da delijo svoj talent z nami. Naši gostje nadvse cenijo tovrstne lokalne izkušnje, na katere se z veseljem spominjajo in v prihodnosti vračajo nazaj tako v hotel kakor na destinacijo.« pove hotelska predstavnica za medije Petra Zierer.

 

Prvi tovrsten dogodek se je odvil v četrtek 4. aprila ob 19. uri, kjer so se predstavili izbrani dijaki iz Gimnazije Koper. Naslednji termini sledijo 18., 19. aprila ter 15. Maja 2019.

 

Vstop na dogodek je brezplačen, dobrodošli pa so vsi, ki si želijo glasbene popestritve ter hkrati podpreti mlade talente, ki se bodo predstavili v sklopu dogodkov “Kempinski Concertini”.

 

 

Kontakt za odnose z javnostmi:

Petra Zierer

Marketing & eCommerce Manager

Kempinski Palace Portorož
Obala 45 · 6320 Portorož · Slovenia

+386 (0)5 692 7666 · M +386 (0)40 457 171

petra.zierer@kempinski.com

www.kempinski.com/portoroz · Kempinski – Hoteliers since 1897

A member of Global Hotel Alliance · gha.com

Virtuoso Member – Specialists in the Art of Travel

Winner of 2018 Travelers’ Choice Award by TripAdvisor

12. 4. 2019

Avtor

Administrator