Moda

Prihaja nova »Kraljica poletja« – Havaianas

 

Foto: Havainas

Havaianas in HBO sta pripravila presenečenje za vse oboževalce priljubljene serije Igra prestolov

Havaianas je ravno ob pravem času pripravil presenečenje za ljubitelje kultne serije Igra prestolov. 15. aprila je na male zaslone namreč prispelo težko pričakovano zadnje poglavje ene najbolj gledanih in nagrajenih TV-serij doslej. Havaianas in HBO sta zato združila moči in za oboževalce ustvarila tri edinstvene tematske modele japonk Igra prestolov.

Havaianas japonke so del pop kulture, zato je zadnje sodelovanje najbolj razširjene brazilske znamke japonk na svetu s televizijsko hišo HBO nekaj samoumevnega. Kolekcija prinaša zanimive in drzne dizajne, ki združujejo razigranost Havaianasa z mistiko Igre prestolov. Najnovejši modeli prepletajo led in ogenj, dve nasprotji, simbola Starka in Targaryen, ki jih dopolnjujejo impresivni elementi železnega prestola ter avtentični zemljevidi celin Westeros in Essos. Razburljivi novi modeli bodo zagotovo plenili poglede ter navduševali številne ljubitelje in ljubiteljice ene najbolj priljubljenih serij vseh časov.

Poleg izvirnega in živahnega dizajna so najnovejši modeli Havaianas nepogrešljiv kos letošnjega poletja tudi zaradi svoje udobnosti in kakovosti, saj so narejeni iz kvalitetne gume, ki zagotavlja stabilen korak, preprečuje drsenje in preprečuje neprijetne vonjave. Narejene so iz posebnega materiala, ki se ne segreva pri visokih temperaturah in ohranja svojo prvotno obliko.

Ti fantastični modeli bodo na voljo v spletnih trgovinah Havaianas, na prodajnih mestih in franšizah širom po svetu. Nova kolekcija bo zagotovo nadušila vse oboževalce!

Več informacij o izdelkih in cenah na:
http://www.havaianas.com

 

O Havaianas

Havaianas je spremenil svoj koncept obutve sredi devetdesetih let, ko so japonke postale izjemno zaželen modni izdelek. Od leta 1962 so po svetu prodali več kot 5 milijard parov Havaiank. Če bi jih postavili v vrsto, bi lahko z njimi kar 65-krat obkrožili Zemljo!

Havaianas je v resnici veliko več kot le modna znamka ustvarjena za poletje in plažo. Je način življenja, saj ima kar 94 odstotkov Brazilcev doma vsaj en par priljubljenih japonk. Slovijo po kakovostnih izdelkih, zaradi česar so vodilna svetovna blagovna znamka japonk in ostale poletne obutve za vse generacije, ne glede na spol ali družbeni status. Havaianas proda letno 240 milijonov japonk po vsem svetu.

HBO Licensing & Retail

HBO Licensing & Retail podružnica Home Box Office, Inc., sodeluje pri najboljših projektih širom sveta, saj želi svojim gledalcem ponuditi nove in zanimive načine povezovanja z njihovimi najljubšimi serijami. Podružnica se lahko pohvali s številnimi nagrajenimi serijami HBO, kot so Igra prestolov (Game od Thrones), VEEP (Podpredsednica), Seks v mestu (Sex & The City) Silicijeva dolina (Silicon Valley), Negotova (Insecure), Sopranovi (The Sopranos), Big Little Lies (Majhne laži), Prava kri (True Blood) in še bi lahko naštevali. Poleg licenciranih prozivodov in inovativnih programov, ponujajo široko paleto izdelkov, kot so zbirateljski predmeti, obleke, knjige, igre, prestižni modni dodatki, kozmetiko in še veliko več. Uradno licencirane izdelke HBO lahko kupite v trgovinah po vsem svetu in na spletni strani http://store.hbo.com.

16. 4. 2019

Avtor

Administrator