Tehnologija

Predstavljeni inovativni Samsung gospodinjski aparati

Foto: Samsung

Delavnica za pripravo sladkih dobrot – SAMSUNG COOKHOUSE

 

Predstavljeni inovativni Samsung gospodinjski aparati

 

Zagreb, 17. april 2019 – Neverjetni okusi, uživanje v sladkih dobrotah in edinstvena tehnologija na prvi pogled nimajo ničesar skupnega. A nedvomno je to tista kombinacija, ki obeta veliko. Ker to, kar „skuha“ družba Samsung, je vedno nekaj posebnega.

 

Predvsem takrat, ko govorimo o gospodinjskih aparatih, ki se ponašajo z dovršenim dizajnom in neverjetnimi inovacijami. In prav to si vsakdo želi v svojem domu, natančneje v svoji kuhinji. Letošnja pomlad bo v znamenju neverjetnih Samsung gospodinjskih aparatov – indukcijskih kuhalnih plošč z Virtual Flame™ tehnologijo in Flex Zone Plus tehnologijo, nap z zmogljivim sistemom prezračevanja, električne pečice s prilagodljivimi vrati in možnostjo priprave dveh jedi pri različni temperaturi, vgradnega pomivalnega stroja z WaterWall™ tehnologijo, vgradnega hladilnika s Twin Cooling plus tehnologijo in mikrovalovne pečice.

 

„Sodobno življenje zahteva dinamične tehnologije in mi, kot družba Samsung, nadaljujemo z našim poslanstvom in odgovarjamo na rastoče potrebe naših uporabnikov. Rešitve, ki jih ponujamo, in ki so več kot prilagojena domovom naših uporabnikov, pripomorejo, da na enostavnejši in prijetnejši način opravijo svoje vsakodnevne obveznosti. Zavedamo se, da je kuhinja pomemben del vsakega doma. Kuhinja ni več le prostor za kuhanje – je prostor, kjer se zbere vsa družina in prostor, kjer je največ zabave. V želji, da kuhanje postane enostavnejše in zabavnejše, smo razvili gospodinjske aparate, ki ko prilagojeni hitremu načinu življenja, so natančni, enostavni za uporabo in vzdrževanje, fleksibilni, a hkrati elegantni, sofisticirani in vrhunskega dizajna,“ je dejal Milan Vujović, direktor marketinga pri družbi Samsung.

 

Strastni ljubitelji sladkih dobrot bi se strinjali, da so bile Samsung vgradne kuhinjske naprave predstavljene (in uporabljene) na najokusnejši način. V sklopu kreativne delavnice „Sweets & Beyond“, ki je potekala v gledališču Luda kuća v Zagrebu, je priznana hrvaška slaščičarka Tea Mamut, s pomočjo novih Samsung gospodinjskih aparatov, pripravila slastne in čudovite piškotke Galetine. V posebej za to priložnost oblikovani Samsung Cookhouse kuhinji so edinstvene sladice pripravljali tudi novinarji, Samsung partnerji in hrvaški pevec Luka Nižetić.

 

Samsung indukcijska kuhalna plošča, ki jo odlikujeta Virtual Flame tehnologija in Flex Zone Plus

Edinstvena Virtual Flame tehnologija omogoča vizualni nadzor z jasnim in varnim prikazom temperature na indukcijski kuhalni plošči, ki s pomočjo barvne in svetle LED osvetlitve prikazuje raven toplote vsakega kuhalnega polja.

 

Samsung indukcijska kuhalna plošča s Flex Zone Plus ima izjemno široko in odprto površino, ki zagotavlja večjo fleksibilnost in izkoriščenost, ter prinaša možnost priprave več kot ene jedi hkrati. Ob prepoznavanju števila, velikosti in oblike, omogoča pripravo jedi v več posodah hkrati. Na ta način se jed pripravi enakomerno, ob minimalni porabi energije.

 

Električna pečica s prilagodljivimi vrati omogoča pripravo dveh jedi hkrati pri različnih temperaturah. Z možnostjo dostopa samo do zgornje polovice, brez prekinitve pečenja v spodnjem delu pečice. Omogoča popolno prilagodljivost pečenja v zgornjem ali spodnjem delu pečice, ki ju je mogoče uporabljati neodvisno, z različnimi temperaturami in nastavitvami časa pečenja. Za pripravo večjih jedi je mogoče uporabiti celotno pečico.

 

Vgradni hladilnik s Twin Cooling tehnologijo je tisto, kar bi si vsak želel imeti v kuhinji. Tehnologija z ločenim sistemom hlajenja za hladilnik in zamrzovalnik zagotavlja optimalno temperaturo in vlažnost, ki živila ohrani v najboljšem stanju ter zaščiti njihov naraven okus in aromo. Vgradni hladilnik odlikuje tudi No Frost tehnologija, ki optimizira temperaturo vsakega kotička hladilnika in preprečuje nabiranje ledu.

 

Napa z zmogljivim in skoraj popolnoma tihim sistemom prezračevanja v trenutku osveži zrak. Z izjemno sesalno močjo hitro in tiho odstrani paro, dim in kuhinjske vonjave. Z upravljanjem na dotik v trenutku prilagodite nastavitve, s svojim elegantnim in ekskluzivnim videzom pa bo napa hkrati popestrila vašo kuhinjo.

 

Vgradni pomivalni stroj s WaterWall™ tehnologijo je za vse tiste, ki ne želite s predhodnim izpiranjem po nepotrebnem porabiti preveč vode in časa. Revolucionarno čista posoda je rezultat močnega curka pod visokim pritiskom, ki dosega tudi težko dostopna mesta v spodnjem delu pomivalnega stroja.

 

Mikrovalovna pečica s keramičnim emajlom, ki ne absorbira vlage in neprijetnih vonjav,  zagotavlja dolgotrajnejšo zaščito pred praskami. Hkrati pa omogoča neverjetno hitrost odtajanja.

 

Predstavljeni Samsung gospodinjski aparati imajo petletno garancijo in v Sloveniji bodo na voljo konec maja. Več informacij na https://www.samsung.com/si/built-in/kitchen/.

 

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

 

Kontakt za medije:

Barbara Žejn, Grayling d.o.o., +386 (0)40 16 88 52, barbara.zejn@grayling.com

18. 4. 2019

Avtor

Administrator