Splošno

Zaradi napovedi izjemno slabega vremena maraton MTB Slavnik prestavljen na 16. junij

Sedaj že dokaj zanesljiva vremenska napoved za nedeljo, 5. maja, kaže sneg do nižin in močno burjo na območju Slavnika, zaradi česar se je organizator odločil dogodek prestaviti na sredino junija.
Ob takšnem vremenu bi odpadel celoten spremljevalni program, trase bi bilo potrebno omejiti zgolj na nižinski del, od dogodka pa bi ostalo zgolj okrnjeno tekmovanje, ki bi zaradi napovedanega snega, nizkih temperatur do 4 stopinj in močne burje k udeležbi prepričalo zgolj manjše število najbolj vztrajnih tekmovalcev.
Maraton MTB Slavnik je mnogo več kot zgolj maraton. Je rekreativno druženje za najmlajše, družine in vse ostale ljubitelje gibanja, zato je takšna odločitev o prestavitvi termina modra in smiselna.
Številni so v preteklih dneh spraševali po udeležbi, prireditev pa se zamika za dober mesec, zato so ponovno odprte spletne predprijave na
Vabljeni, da se pridružite.
Maraton organizirajo Kolesarsko društvo Raketa, PGD Materija in Občina Hrpelje-Kozina, podpirajo pa ga Mestna občina Koper, Dacia Trgo ABC, Hotel AdmiralProvia d.o.o., RCM, ARC Kranj z izdelki Oshee, Provia, Plama-Pur, Adriatic Slovenica, medijska pokrovitelja Radio in TV Koper ter številna lokalna podjetja, podporniki maratona.
Goran Sambt
Kolesarsko društvo Raketa
Cesta Zore Perello Godina 3
6000 Koper

041340543


3. 5. 2019

Avtor

Administrator