Avtomobilizem

JEEP IN JUVENTUS SE SKUPAJ VESELITA NASLOVA PRVAKA SERIE A V SEZONI 2018/2019

Nogometno moštvo, ki ima na svojih dresih natisnjen logotip znamke Jeep, ruši lastne rekorde, saj je že osmič zapored osvojilo italijansko prvenstvo in to pet dni pred koncem sezone.

 

Nogometni klub Juventus je matematično že prvak prvenstva Serie A TIM v sezoni 2018/2019. Z osmim zaporednim naslovom je tako postavil nov državni rekord v zgodovini tega športa. Stara dama je tako še utrdila svoj primat na vrhu in še enkrat pokazala svojo pripadnost do znamke Jeep®, blagovne znamke, ki jo kot uradni pokrovitelj spremlja na zmagovitem pohodu vse od sezone 2012/2013.

 

Slavljenje novega »scudetta« izkorišča tudi nov Jeepov oglas, ki ga zaznamuje preprost, a zelo zgovoren slogan “Smo v osmih nebesih”. Njegova vsebina se seveda sklicuje na mnoga osvojena prvenstva Serie A in pregovorni izraz “biti v sedmih nebesih”, ki odraža občutek skrajne radosti. Jeep in Juventus sta znova dokazala svojo moč, da lahko presežeta vse meje in gresta višje in višje, tudi do metaforičnih krajev, ki jih ni dosegel še nihče.

 

Sporočilo pa poudarja tudi tipičen odnos Jeepa do premagovanja ovir in dvigovanja pričakovanj za vsak naslednji izziv. Zmagovalno partnerstvo, ki je bilo vzpostavljeno z Juventusom, cveti pod praporjem skupnih vrednot, kot sta pristnost in strast. V zadnjih sedmih sezonah sta Jeep in Juventus skupaj osvojila petnajst naslovov, vključno s Serie A (državno prvenstvo), Coppa Italia (italijanski pokal) in Supercoppa Italiana (italijanski superpokal).

 

Tudi ženska Juventusova ekipa ima za seboj uspešno sezono, saj je osvojila že drugo zaporedno prvenstvo. Jeep bo v tekočem letu ponosno predstavil svoj »rožnati odtenek«, kjer bodo dekleta gotovo v prvem planu.

 

Foto in PR: Jeep

6. 5. 2019

Avtor

Administrator