Turizem

Povejmo vsem, kako lepa in drugačna je Vipavska dolina!

 

Obstajata več kot dva milijona razlogov, zakaj čutimo Vipavsko dolino. Zdaj imamo posebno priložnost, datopovemo vsem. Slovenska turistična organizacija v tednu od 6. do 12. maja v svoji digitalni kampanji “Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo” posebej izpostavlja našo turistično destinacijo Vipavska dolina z Novo Gorico. Poiščimo naše najlepše kotičke in utrinke, ujemimo jih v fotografije ali video posnetke in jih objavimo na družbenih omrežjih z oznakama #ifeelsLOVEnija in #vipavavalley. V tem tednu bodimo vsi ambasadorji svojih krajev in sporočimo svetu, kako lepa in drugačna je Vipavska dolina! Vse leto.

Slovenska turistična organizacija se je po lanski odmevni poletni kampanji Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo in njenemu jesenskemu nadaljevanju v Termalni Panonski Sloveniji odločila, da akcijo letos nadaljuje. Pričela je v Alpski Sloveniji, od 1. aprila do 19. maja pa se kampanja nadaljuje v Mediteranski & Kraški Sloveniji. Tedenod 6. do 12. majaje rezerviran za Vipavsko dolino in Novo Gorico in to je naša priložnost!

S posebno kampanjo v digitalnih medijih Slovenska turistična organizacija poziva prebivalce in obiskovalce Slovenije, da na družbenih omrežjih, kot so Facebook, Instagram in Twitter, delijo posnetke skritih kotičkov in zanimivosti. Posnetke naše destinacije bomo tako objavljali z oznakama #ifeelsLOVEnia in #vipavavalley.

Zdaj pa v akcijo! Kamorkoli se ozremo, povsod je dovolj priložnosti in razlogov za čudovit posnetek, ki ga bomo delili na svojih družbenih profilih.Povejmo vsem, kako privlačna je naša dolina.

Sledite našim uradnim profilom: Facebok:@VipavaValleySI in @novagorica.turizem Instagram:@vipavavalley_official Twitter:@VipavaValleySI in @NovaGorica

Všečkajte čim več objav. Povejmo vsem, kako radi imamo svojo dolino.

Theodosius forest village med finalisti Snovalec 2019!

Slovenska turistična organizacija intenzivno spodbuja inovativnost in razvoj 5-zvezdičnih doživetij, zato je v letošnjem letu še dodatno okrepila podporo perspektivnim invencijam. Finalisti Snovalca 2019 so:Pot med krošnjami Pohorje na Rogli,Ogled ljubljanske tržnice z zajtrkom in Sanje & aromaterapija & gozdna kopel v osrčju divjega gozda v Vipavski dolini.

Strokovna komisija je med 37-imi prijavami izbrala 9 kandidatov, ki so svoje načrte za turistični produkt predstavili strokovni komisiji. Izbrani so bili trije finalisti, ki imajo do oktobra letos čas, da svoje ideje uresničijo in ponudijo na trgu.

Vsem finalistom čestitamo in jim želimo uspešno uresničevanje idej!

Turistično informacijski center Ajdovščina Cesta IV. Prekomorske 61a 5270 Ajdovščina T:+386 5 365 91 40 GSM:+386 31 355 110 ajdovscina@vipavskadolina.si

6. 5. 2019

Avtor

Administrator