Splošno

Vabilo na okroglo mizo ob izidu publikacije Naš skupni dom. Povezanost migracij in razvoja v Sloveniji.

Spoštovani,

z velikim veseljem Vam sporočamo, da smo tik pred izidom publikacije Naš skupni dom. Povezanost migracij in razvoja v Sloveniji, ki jo bomo predstavili na okrogli mizi Naš skupni dom,v torek, 14. maja 2019, v galeriji Družine, na Krekovem trgu 1, v Ljubljani, s pričetkom ob 10. uri.

Vabilo na okroglo mizo NAŠ SKUPNI DOM

Publikacija je nastala v okviru projekta MIND – Migracije. Povezanost. Razvoj., pripravila jo je Slovenska karitas v sodelovanju z Inštitutom RS za socialno varstvo, organizacijo Global Migration Policy Associates (GMPA), Caritas Europa in predstavniki vladnih služb, nevladnih organizacij ter verskih skupnosti v Sloveniji.

Publikacija predstavlja zgodovinsko in trenutno stanje migracij v Sloveniji, osvetljuje glavne izzive priseljevanja in odseljevanja, izpostavlja dobre prakse v Sloveniji ter pogled Karitas na migracije in celostni človeški razvoj.

V tem tednu bodo še v 10. drugih EU državah sodelavci Karitas, partnerji v projektu MIND, predstavili javnosti njihove nacionalne publikacije Skupni dom.

Vabljeni!

Prosimo, da nam vašo udeležbo sporočite do 10. 5. 2019 do 9.00 na 031-832-920 ali 01/300–59–69/60 oz. e-naslov:sasa.erzen@karitas.si, kjer dobite tudi več informacij.

6. 5. 2019

Avtor

Administrator