Splošno

Vabilo na novinarsko konferenco, petek, 10. maj 2019, ob 11. uri, sejna soba župana, Sončno nabrežje 8, Izola

Spoštovane novinarke in novinarji,

vabimo vas na novinarsko konferenco, ki bo v petek, 10. maja, 2019, ob 11. uri, v sejni sobi župana, na Sončnem nabrežju 8, v Izoli.

Občina Izola si že dalj časa prizadeva, da bi na območju Livad, kjer je podelila stavbno pravico Zavodu InnoRenew CoE, zaživel inštitut za raziskave in inovacije na področju obnovljivih materialov in zdravega bivanjskega okolja. Od prenosa stavbne pravice z Univerze na Primorskem na omenjeni Zavod so se pojavili številni izzivi na poti k uresničitvi projekta, ki smo jih s skupnimi močmi in tesnim sodelovanjem razrešili. Namen novinarske konference je javnost seznaniti s trenutnim stanjem projekta ter predstaviti nekatere prepreke na poti do zastavljenega cilja.

Na konferenci bodo poleg župana Danila Markočiča prisotni še podžupan Vlado Marič, podpredsednik Državnega zbora RS Branko Simonovič, rektor Univerze na Primorskem dr. Dragan Marušič, direktorica Zavoda InnoRenew CoE dr. Andreja Kutnar, poslanka v Državnem zboru RS Meira Hot in vodja Urada za prostor in nepremičnine Občine Izola mag. Marko Starman.

 

Vljudno vabljeni!

Martina Miklavčič Šumanski

Podsekretar za razvoj kadrov in komuniciranje

Sottosegretario per il settore risorse umane e relazioni con il pubblico

T: +386 5 66 00 138

M: +386 41 288 703

E: martina.miklavcic-sumanski@izola.si

W: www.izola.si

7. 5. 2019

Avtor

Administrator