Kozmetika

Do hidrirane kože in svežega videza z novim pudrom Vichy MinéralBlend

Foto: Vichy

Inovativna hydrabooster tehnologija je glavna zvezda nove linije vlažilnih pudrov ene najbolj znanih dermokozmetičnih blagovnih znamk, ki zagotavlja globinsko vlaženje in rahlo prekrivanje, sijoč in svež videz ter tudi videz zdrave in negovane kože obraza.

Svežina in enakomerna polt sta ključni pri doseganju mladostnega in zdravega videza kože, saj že najmanjša nepravilnost odvrne pozornost s tistih delov, ki jih želimo še posebej poudariti – oči, ustnice in zanimive obrazne poteze. Pogosta napaka velike večine žensk je uporaba neustreznih pudrov. Izbrati dober puder za našo kožo namreč ne pomeni le poiskati ustreznega odtenka, temveč puder, ki vsebuje primerne sestavine, za zagotavljanje sveže polti.

Rešitev znova ponuja Vichy z novo inovativno linijo vlažilnih pudrov MinéralBlend, ki s svojimi sestavinami blažijo znake utrujenosti in z vsakim dnem uporabe izboljšajo videz kože. Skrivnost nove linije pudrov MinéralBlend je v hydrabooster tehnologiji in njegovi formuli, ki vsebuje kar 70 % vodne osnove, obogatene z mineralizirano termalno vodo Vichy, hialuronsko kislino naravnega izvora ter mineralne pigmente. V lahkotni formuli za celodnevni videz svežine se nahaja hialuronska kislina naravnega izvora, ki ohranja navlaženost ter krepi sijaj na površini kože, medtem ko vodna osnova kožo nemudoma osveži, brez mastnih sledi.

MinéralBlend vlažilni puder kožo neguje, vendar ni BB krema. Na obrazu ne pušča učinka maske, a je kljub temu prekriven.

Najnovejši Vichyjev puder je na voljo v šestih odtenkih, med katerimi vsaka uporabnica najde primernega svoji polti. Imena posameznih odtenkov pudrov so navdihnjena z imeni naravnih elementov, kot so glina, mavec, granit, minerali in poldragi kamni – 01 Clay, 03 Gypsum, 06 Ocher, 09 Agate, 11 Granite in 12 Sienna.

Z novo generacijo pudrov Vichy MinéralBlend bo vaša koža znova zadihala ter dobila svež in zdrav sijaj.

 

Brigita Bračko

8. 5. 2019

Avtor

Administrator