Družabno

GENIJALNO!

Nina Donelli rešila krizo Piranskega zaliva

Slovenska izvajalka Nina Donelli, ki je ena izmed redkih zvezdnic, ki se lahko pohvalijo z glasbeno kariero tako v Sloveniji, kot na Hrvaškem in se ponaša s krepko čez 20 milijoni ogledov na Youtubu, zdaj pa je svoje oboževalce ponovno razveselila z novo pesmijo in spotom Genijalno, ki jo je odpela v duetu s popularno hrvaško skupino Tarapana, ki se ponaša s statusom najbolj popularne in iskane mlade skupine na področju nekdanje Jugoslavije. Nina, ki po novem deluje pod okriljem Agencije Ekskluzivno, je ena izmed najbolj vročih izvajalk ta hip, ki se strmo vzpenja tako po lestvicah, kot tudi z dosegom svojih sledilcev. Le en dan po izidu spota Genijalno je že na prvem mestu na Youtube lestvici.

Pesem Genijalno bodo Nina in Tarapana predstavili tudi na letošnjem priljubljenem festivalu CMC v Vodicah, s svojim scenskim nastopom pa bodo publiki razkrili, kako jim je z glasbeno in ljubezensko zgodbo uspelo rešiti problem Piranskega zaliva.

PESEM IN SPOT GENIJALNO NAJDETE NA POVEZAVI:

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/index.php?path=./Nina%20Donelli

Foto Agencija Ekskluzivno

In ko smo že pri problemih, le teh na snemanju spota ni bilo malo. Za snemanje scen na vlaku so najeli kar celoten vlak in dobršen del proge. Nina in Tarapana Band so se vozili na odprtem vagonu vlaka čez viadukt, pod njim pa je bil 100 metrski prepad. Veter je bil ta dan izjemno močan, zato so zaradi rizičnih razmer snemanje sprva želeli odpovedati. Ampak so Nina in fantje iz Tarapane pogumno stopili pred kamero, čeprav so bili povsod napisi “na lastno odgovornost”, saj nikjer set ni bil zavarovan z ograjo. Čeprav so snemanje oddelali kot pravi profesionalci pa je Nina, ki sicer velja za veliko adrenalinsko odvisnico, ljubiteljico hitrosti in voznico kartinga, ki v prostem času tudi boksa, na koncu snemanja le priznala, da ni bila ravno popolnoma ravnodušna glede nevarnega snemanja.

“Na samem snemanju spota je bila izvrstna energija in zelo smo se zabavali, tako da nam na koncu niti ni bilo težko posneti avanturistično nevarnih scen”, je povedal Franjo, pevec skupine Tarapana.

Nina pa je razkrila, da je bilo na snemanju zelo hladno, čeprav je sijalo sonce: “Predvsem je zelo pihalo, sploh ko smo drvali na odprtem vlaku skozi lepe slovenske planine. Tako da sem skoraj zmrznila od mraza, priznam, pa da sem zmrznila tudi zaradi strahu, ob pogledu na prepade. Vem, da zgleda atraktivno, ko v spotih in filmih ljude skačejo po drvečem vlaku, ampak mene je v enem momentu zagrabila velika panika”. Uspelo nam je izvedeti, kako se je Nini na koncu le uspelo znebilti strahu, z nekonvencionalnimi tehnikami. “Franjo je prinesel pravo domačo rakijo in očitno ta pozdravi vse, tudi strah”, je v smehu izdala pevka, ki nikoli ne pije, razen kakšen požirek šampanjca za novo leto ali rojstni dan, tokrat pa je prvič v življenju poskusila domačežganje. “Vse življenje živim zdravo, sploh ne pijem in ko je Franjo rekel, da moram poskusiti pravo hercegovsko rakijo”, sem si rekla pa dajmo. In očitno se nagnila dovolj, ker se mi je razpoloženje vrnilo v hipu, strah je izpuhtel in spot je bil posnet zelo hitro”, je dodala.

“Posebnost ljubezensko glasbene zgodbe je ta, da je največji del spota posnet v Piranskem zalivu in lahko zato rečemo, da so Nina in skupina Tarapana na svoj poseben način uspeli rešiti pereč problem dveh držav in so z glasbo in ljubeznijo vsaj za kak dan uspeli pomiriti njune medsebojne odnose”, je za konec povedal avtor pesmi dan Dušan Bačić.

VSE SLIKE IZ SNEMANJA SPOTA LAHKO SNAMETE NA LINKU:

https://we.tl/t-sHH61KvhTD

Nina Donelli je na voljo za intervjuje v živo. Opcija je tudi phoner.

Lepo vas prosim za čim prejšnji datum gostovanja.

Najlepše se vam zahvaljujem za medijsko podporo in vas lepo pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

051 620 545

13. 5. 2019

Avtor

Administrator