Družabno

Punca, drž se stran od mene – pravijo Čuki

Foto: Agencija Ekskluzivno

 

Čuki so na You tubovi lestvici zadnje mesece najpopularnejši slovenski izvajalci. Monogo je k temu seveda pripomogel tudi enkraten koncert Čuki legende ob 30 letnici skupine, ki so ga imeli v dvakrat razprodani Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, še več pa hiti, ki jih ustvarjajo vsakih nekaj mesecev, zadnja leta…zadnjih 30 let!

PESEM IN SPOT PUNCA DRŽ\” SE STRAN OD MENE JE NA VOLJO NA POVEZAVI:

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/index.php?path=./Cuki

Ampak Čuki ne popuščajo. Pred nami je nova letošnja mega uspešnica Punca drž\” se stran od mene. Po dveh baladah Če se od spominov da živet\” in Cel svet imaš na dlani, ki sta izšli konec lanskega leta, so v najnoveši pesmi Čuki spet nagajivi, razigrani, malo rockerski, pa vseeno sodobni in mladostni. Pesem govori o prepovedani ljubezni, ko fant in dekle (ali pa gospod in gospa) dobro vesta, da ni dobro, da tiščita preveč skupaj….in kamtopelje…ampak nevidna sila ljubezni ju vlečeskupaj, čeprav oba dobro vesta , da bo težko gasiti požar, če se le-ta preveč razvname.

Avtor te nalezljive skladbe je tudi tokrat enen vodilnih avtorjev pri nas Jože Potrebuješ, ki pa je prvič aranžersko žezlo zaupal Krešimerju Tomecu, tudi avtorju številnih uspešnic zadnjih let. Tako je nastala je prav posebna kombinacija glasbenih stilov, ki je hkrati tradicionalno rock n \”rol nostalgično obarvana, hkrati pa sodobna hip hop mladostna.

Od Čukov smo že navajeni, da premikajo meje tudi v video produkciji. Tudi tokrat nas niso pustili ravnodušne. Plesno obarvani spot Punca, drž\” se stran od mene je le še en dokaz, kako so po vseh plesnih hitih in spotih kot so Hozntregarji, Z nogo o tla, Mal naprej pa mal nazaj, Mi gremo pa na morje, Komar, Bam bam bam, Pancer tanc…še vedno vodilni tudi v tem segmentu. Tokrat so prvič režisersko nalogo zaupali mladi Blejski ekipi pod vodstvom Danija Tomažiča, ki vedno piha veter svežih idej in je nalogo opravila zares odlično. Prefinjeno, svetovno in učinkovito. Spot, ki vam tako kot pesem ne bo šel iz glave in ga boste hoteli gledati še in še.

Seveda so poleg plesočih Čukov glavne zvezde v spotu tudi plesalci Plesnega mesta, ki s Čuki sodelujejo že dolga leta in vas tudi pri gledanju tega ne bodo pustili pri miru niti za hip…niti za hop… Pod koreografijo so se tudi tokrat podpisali Maruša Krušič, Anita Vihtelič in Marko Hren.

Nova plesna uspešnica Čukov Punca, drž\” se stran od mene je torej ugledala luč sveta in poletje se lahko začne.

Pesem Punca, drž\” se stran od mene pa je tudi naslovna pesem čisto novega CD-ja, ki je luč sveta ugledal 1. maja, na policah pa bo čez dober teden. Več o tem pa na posebnem medijskem dogodku, ki se pripravlja ta mesec.

Glasba : Jože Potrebuješ

Besedilo : Jože Potrebuješ in Sandi Ritter

Aranžma : Krešimir Tomec in Jože Potrebuješ

Posneto v studiu Attic, glasbeni producent Krešimir Tomec – Aprila 2019

Založba : Potrebuješ d.o.o.

Videospot:

Produkcija Dinamik

Režija: Dani Tomažič

Asistent: Anže Mulej

Kamera: Jon Razinger

Montaža: Aleš Ravnik

Čuki so na voljo za phonerje in intervjuje v živo v vašem mediju.

Za datume se vam že vnaprej zahvaljujem. Prosim, če me o opcijah obvestite na mail ali preko telefona.

Lep začetek tedna vam želim!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

051 620 545

13. 5. 2019

Avtor

Administrator