Splošno

Poslovni tek troj, Bled, 24.maj 2019

 

Gospodarska zbornica Slovenije, kot častni pokrovitelj, vabi na že 13. Poslovni tek trojk, ki bo v petek, 24.maja 2019, popoldan na Bledu.

V inflaciji rekreativnih prireditev ima Poslovni tek trojk posebno mesto, saj je dogodek z najdaljšo tradicijo v naših krajih.

Pravzaprav pa je poslovni tek trojk ravno toliko družabni dogodek, kot je pa tekaška prireditev. Ekipe trojic družno, v štafetnem stilu, zastopajo barve svojih firm, dan pa je namenjen predvsem praznovanju druženja; med sodelavci, med podjetji in seveda, med prijatelji.Cilj petkovega popoldanskega druženja je enak kot vsako leto – uživati v športu in druženju, obenem pa prispevati tudi za dober namen!Letos bodo organizatorji zbrana sredstva podarili Društvu za pomoč prezgodaj rojenim otrokom oziroma EINT UKCL, ki skrbijo za naše dobesedno najmlajše in najmanjše. Več nawww.nedonosencek.net.

Čimprej se dogovorite s sodelavci in sestavite svojo ekipo – prijave so odprte le še do konca tega tedna, 24. maj pa bo tu kot bi mignil. Število ekip je omejeno, zato se splača prijaviti čimprej.Prijave nawww.tektrojk.si.

 

gzs

 

14. 5. 2019

Avtor

Administrator