Družabno

NUŠA DERENDA

 

Z NOVO SKLADBO STO IN ENA

 

Pesem lahko snamete na linku:

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/index.php?path=./Nusa%20Derenda

Nuša Derenda nikakor ne počiva na lovorikah slave. Po pestrem letu, kjer je med drugim nastopila na 20. koncertih ob 20. obletnici samostojne glasbene kariere, je marsikdo mislil, da si bo vzela premor za regeneracijo. A dinamična pevka brez kreativnega ustvarjanja ne zdrži dolgo, zato je luč sveta ugledala nova skladba z zanimivim naslovom Sto in ena. Tisti, ki so jo že slišali pravijo, da bo to eden izmed največjih Nušinih hitov, saj je pesem spevna, moderna, sveža in zanimiva, z Nušinim vokalom pa zagotovo garancija za novi hit. Skladbo je napisal Miro Buljan, s katerim je pevka v preteklosti že sodelovala. Hrvaška različica pesmi nosi naslov Da zamirise mi noč. Hrvaški tekst je napisala Mirova žena Sonja Buljan, slovenski tekst pa Rok Lunaček, s katerim Nuša prvič sodeluje in je navdušena nad njegovo ustvarjalno energijo in kreativnostjo. Nekaj idej k tekstu je naša pevka prispevala tudi sama, saj je prepričana, da je tekst iz njenih ust še bolj prepričljiv in se na tak način ob nastopu na odru še lažje poveže s publiko.

»V pesmi Sto in ena razmišljam o partnerskih odnosih, ki se končajo in posledično ostane grenak priokus. Iščemo minuse-pluse, sprašujemo se ali smo naredili prav, ali gremo naprej in iščemo nove ljubezni, ki se pogosto ne obnesejo…«, nam je zaupala Nuša Derenda, ki dodaja: »V vsakem partnerskem odnosu pride do različnih težav, to je normalno. Pride tudi do točke, ko več ne veš a še ljubiš, kajti zaljubljenost in metuljčki v trebuhu minejo hitro. Ostanejo pa lepi spomini, skupne točke, učenje drug od drugega in s tem osebna rast, spoštovanje, pozornost do partnerja, razumevanje in pogosto je potrebna trdna volja. Vprašanje je ali to res zmoremo.«

Pesem Sto in ena bo v naslednjih tednih dobila tudi video podobo, do takrat pa nikakor ne zamudite zanimivih aktivnosti, ki jih Nuša s svojo ekipo pripravlja na svojih socialnih omrežjih, med drugim boste deležni tudi tedna številnih nagradnih iger.

Nuša je na voljo za intervjuje, o želenem terminu pa me prosim obvestite na mail,

Lepo vas pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

051 620 545

16. 5. 2019

Avtor

Administrator