Družabno

Prevarantki napolnili dvorane v Cineplexx kinihLadies night – Prevarantki (The Hustle)

 

Majski Ladies night s komedijo Prevarantki (The Huste) v Cineplexxu je bil odlična ideja za obisk kina s prijateljicami. Prevarantki, Rebel Wilson in Anne Hathaway, vsak na svoj način skušata, preslepiti moške in od njih izvabiti denar. Kako uspešni sta bili pri svojih prevarah je v krajnskem Cinepelxxu preverila manekenka Nataša Naneva, ki si je film ogledala v družbi prijateljice.

Obiskovalke ženskega večera so se razveselile revije Lady, vzorčkov dišave Women’secret It’s Fresh ter tekoče podlage Rimmel Lasting Finish Breatheble. Za dobro vzdušje je skrbela moderatorka Azra Selimanovič, ki je pred filmom razveselila tri srečne izžrebanke z darilnim paketomRimmel. Za svež dah po filmu pa so poskrbeli žvečilni gumiji 5.

 

 

Azra Selimanovič, moderatorka

 

Foto: Mediaspeed

GALERIJA FB CINEPLEXX SLOVENIJA   

 

PREVARANTKI (The Hustle) v vseh Cineplexx kinih od 16. maja.

Prevarantki, ki ju upodobita Rebel Wilson in oskarjevka Anne Hathaway, vsaka na svoj način izvabljata denar od moških. Prva se ukvarja z manjšimi prevarami, druga pa se zadeve loti na višjem nivoju, za seveda višje denarne vsote. Potem ko se po naključju srečata, začneta sodelovati, prva pa se uči trikov od bolj izkušene in pretkane prevarantke. A kmalu bosta začeli tekmovati med seboj. Njuna tarča pa je naiven tehnološki milijarder in njegovo bogastvo.

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile: +386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

“I AIN’T AFRAID TO DIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

17. 5. 2019

Avtor

Administrator