Splošno

BREZ TESTENIN NI SODOBNE KUHINJE

 

Ajdovščina, 25. maj – Dobre stvari se res hvalijo same, ampak dobre jedi pa pohvalijo vsi, ki jih okusijo. Na Pašti fešti, 2. slovenskem festivalu testenin, ki se je zgodil danes, 25. maja, je bilo veliko dobrih jedi in veliko dobre volje. Mlinotestove testenine so kuharski mojstri in mojstrice pripravili s svojimi idejami in na način, ki jih narekujejo najnovejši trendi v kulinariki. Kot se za pravi festival spodobi, je bilo tudi veliko drugega dogajanja, od delavnice pripravljanja testenin z drožmi, makaron poligona, na katerem so uživali otroci, glasbe do duhovitega Smaal Tokkovega vodenja.

Mlinotest daje poseben pomen preverjeno kakovostnim in lokalno pridelanim sestavinam, iz tradicionalne kulinarike črpa znane okuse in jih ponudi na način, prilagojen sodobnim potrebam potrošnikov. Letošnja novost so sveže polnjene testenine z ajdo, tudi njoki z ajdo. Ob vseh ostalih okusih in oblikah, seveda. Testenine so pripravljene mimogrede, priprava je enostavna in z malo domišljije vedno dobimo drugačno jed, ki je polne prehranske vrednosti in odličnega okusa. Kuhanje testenin je enostavno in zabavno, rezultat pa je polnovreden in okusen obrok. Na Pašti fešti so obiskovalci in obiskovalke dobili veliko novih idej in prepričani smo, da se bodo tudi zato testenine še pogosteje znašle na krožnikih. Dober tek!

Dodatne informacije:

Mlinotest Živilska industrija, d. d., tel 05 364 4504, info: tajnistvo@mlinotest.si in na spletni strani www.mlinotest.si/pastafesta2019/

27. 5. 2019

Avtor

Administrator