Avtomobilizem

LEXUS MOŽEM V ČRNEM POMAGA PRI REŠEVANJU VESOLJA

Možje v črnem potrebujejo na svojih misijah zmogljiva vozila, s katerimi se borijo proti bitjem iz drugih galaksij in s katerimi se lahko pridružijo najboljšim tajnim agentom. Lexus je izjemno počaščen, da mu v novi epizodi Mož v črnem pripada vloga uradnega vozila. Novi film bo premiero v ZDA doživel 14. junija 2019.
Možje v črnem so Zemljo vedno varovali pred različnimi nevarnostmi iz vesolja. V novi pustolovščini pa se spopadajo z do zdaj največjo grožnjo – preti jim namreč notranji izdajalec.
Vozila Lexus sestavljajo uradno floto mož v črnem. Lexus RC F modelnega leta 2020 je izbira mož v črnem, s katerim pri velikih hitrostih lovijo nepridiprave. Luksuzni športni dvosed je namreč pred kratkim doživel vznemirljivo spremembo – postal je hitrejši in lažji ter kot tak še sposobnejši za prevoz mož v črnem na njihovih misijah, na katerih rešujejo naše vesolje. Lexus RC F ponuja najboljše razmerje med močjo in težo v svojem razredu, motor V8, ki zmore kar 472 konjskih moči, pa je najbolj zmogljiv do zdaj. Poleg modela RC F v filmu nastopata tudi športna terenca RX Hybrid in LX.
»Model RC F smo opremili z določenimi skrivnimi lastnostmi, ki še dodatno pomagajo možem v črnem. Za zdaj lahko rečem le, da smo ustvarili izjemno vozilo za boj proti vesoljcem. Komaj že čakamo, da ga z lastnimi očmi vidijo vsi ljubitelji filma,« je nekoliko skrivnostno povedala podpredsednica Lexusovega marketinškega oddelka Lisa Materazzo.
Sodelovanje znamke Lexus in studia Sony Pictures pri novem projektu Mož v črnem vključuje nastopanje Lexusovih avtomobilov v filmu, skupne TV-oglase, posebno različico modela RC F, ki je prilagojen za može v črnem, sponzorstvo premiere filma in poseben dogodek v sklopu Avtosalona v New Yorku.
»Navdušeni smo nad sodelovanjem z znamko Lexus. Njihov model RC F je idealno vozilo za može v črnem. Agentoma, ki sta ju upodobila Chris Hemsworth in Tessa Thompson, zelo pomaga pri varovanju galaksije,« pa je povedal Jeffrey Godsick, produktni vodja pri Sony Pictures Motion Picture Group.
O Možeh v črnem: International
Možje v črnem so Zemljo vedno varovali pred različnimi nevarnostmi iz vesolja. V novi pustolovščini pa se spopadajo z do zdaj največjo grožnjo – preti jim namreč notranji izdajalec.

Režiser filma je F. Gary Gray. Art Marcum in Matt Holloway pa sta scenarij napisala na podlagi zgodbe Lowella Cunninghama, ki jo je izdala založba Malibu Comic. Producenta filma sta Walter F. Parkes in Laurie MacDonald. Izvršni producenti filma so Steven Spielberg, E. Bennet Walsh, Riyoko Tanaka, David Beaubaire, Barry Sonnenfeld, Edward Cheng in Howard Chen. V filmu nastopajo Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois, Larry Bourgeois, Emma Thompson in Liam Neeson.
O studiu Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Entertainment (SPE) je podružnica Sony Entertainment Inc., ta pa je podružnica korporacije Sony s sedežem v Tokiu. SPE je specializiran za filmsko in televizijsko produkcijo in distribucijo. Ustvarja pa tudi številne digitalne vsebine. V lasti ima tudi sodobne studie in studijsko opremo. Poleg tega razvija tudi nove tehnologije, produkte in storitve v svetu zabavne industrije. Pod okrilje SPE spadajo tudi Columbia Pictures, Screen Gems, TriStar Pictures, Sony Pictures Animation, Stage 6 Films, AFFIRM Films in Sony Pictures Classics.
Dodatne informacije so na voljo na spletni strani:
http://www.sonypictures.com/corp/divisions.html
Foto in PR: Lexus
28. 5. 2019

Avtor

Administrator