Splošno

Vabilo na razstavo / Po sončni vzhod na Pohorje

 

Spoštovani,

vljudno vas vabimo na otvoritev razstave Najlepših sončnih vzhodov z najlepšega hriba nad najlepšim mestom in dobrodelno dražbo treh izbranih fotografij s Pohorja. Otvoritev razstave z dražbo bo potekala v torek, 4. junija 2019, ob 18. uri v Kavarni & Lounge Baru Nana, Glavni trg 16 v Mariboru.

Fotografije sta ob menjavah letnih časov – poletni in zimski solsticij ter jesensko in pomladansko enakonočje, posnela pohodnica Martina Rauter in fotoreporter Marko Pigac. Razstava bo v Kavarni Nana odprta do konca meseca junija.

Sredstva zbrana z dražbo bodo razdeljena med Društvo Up-ornik in Društvo TOP – tek, organizacija, pohodništvo. Medtem ko Društvo UP-opornik skrbi za socialno šibkejše ljudi in družine, si Društvo TOP prizadeva za organizacijo rednega gibanja in druženja v naravi za vse kategorije populacije. Društvo TOP je glavni organizator dogodka Po sončni vzhod na Pohorje, ki bo potekal v petek, 21. 6. 2019. Društvo TOP je med glavne cilje za leto 2019 uvrstilo še redno vadbo pod okriljem Mariborskih tekačev, organizacijsko in komunikacijsko podporo drugim društvom s podobnim poslanstvom ter podporo urejanju pohodniških in tekaških poti v Mariboru in okolici.

Vljudno vabljeni!

Dr. Martina Rauter, predsednica

T: +386 51 365 443

E: martina@drustvo-top.com

Nina Radenković, marketing, tajnik, blagajnik

T: +386 40 433 776

E: nina@drustvo-top.com

Društvo TOP – tek, organizacija, pohodništvo

Betnavska cesta 85B

2000 Maribor

www.drustvo-top.com

31. 5. 2019

Avtor

Administrator