Splošno

Kako dobro poznaš Pariz?

 

 

S poznavanjem Pariza do dveh povratnih vozovnic iz Ljubljane

Pariz, mesto ljubezni, romantike in luči. Ali poznate pravi razlog, zakaj Parizu rečemo tudi mesto luči? Ne zaradi številnih uličnih svetilk, ki veličastno mesto razsvetljujejo ponoči, ampak zaradi njegove zgodovinske dediščine. Prvotno ime Pariza je bilo La Ville-Lumière (mesto luči), saj je bilo mesto rojstni kraj dobe razsvetljenstva, ko je postalo intelektualno središče Evrope. Zdaj veste!

Kako dobro pa poznate slavne znamenitosti Pariza? Preverite svoje znanje v kvizu in sodelujte v nagradni igri, v kateri lahko osvojite dve (2) povratni vozovnici iz Ljubljane v Pariz z Air France! Nagradna igra poteka do 18. junija.

Povečano število letov iz Ljubljane v Pariz

Letalska povezava s Parizom, ki se uvršča med pet najbolj priljubljenih destinacij ljubljanskega letališča, bo v zimskem voznem redu okrepljena. Prevoznik Air France, ki bo obseg letov v francosko prestolnico povečal že v vrhuncu letošnje poletne sezone, bo od konca oktobra 2019 naprej tja letel dvakrat na dan (razen ob sobotah). Pariz bo tako za potnike še bolj dosegljiv kot ena najbolj obiskanih turističnih destinacij na svetu, za mnoge pa tudi kot prestopna točka za potovanja širom sveta. Če rešite spletni kviz, pa si lahko z malo sreče dve povratni letalski vozovnici tja kar priigrate.

PETRA KREGAR

 

Svetovalka

GSM:+386 40 363 052

Email:petra.kregar@ippr.siIPPR

agencija za komuniciranje / PR agency

Mesarska c. 22, 1000 Ljubljana

pisarna / office: Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

http://www.ippr.si

6. 6. 2019

Avtor

Administrator