Splošno

Spektakel pod zvezdami privabil več kot pet tisoč obiskovalcev: Operni večer na Panorami, 11.Festival Arsana, Ptuj 2019

OPERNI VEČER NA PANORAMI
sobota, 8.junij 2019

Spoštovani,

Festival Arsana vstopil v svojo 11. edicijo z Opernim večerom na griču Panorama in doživel rekordni obisk.

Pet tisoč glava množica obiskovalcev je uživala v največjih opernih uspešnicah v enkratnem ambientu s pogledom na Ptujski grad, ki po mnenju obiskovalcev postaja eno izmed najlepših slovenskih prizorišč na prostem. Pod taktirko dirigenta Simona Krečiča je Opera SNG Maribor s simfoničnim orkestrom, zborom in solisti navdušila zbrane ter požela večkratne stoječe ovacije.

Skupaj z dogodkom Letni kino na Panorami dan poprej so organizatorji v magičen ambient v prvem festivalskem vikendu privabili več kot osem tisoč obiskovalcev iz cele Slovenije, sosednjih držav in celo drugih celin.

NAPOVED PRIHODNJIH DOGODKOV
 

1×NIH 10 & BIGBAND RTV SLO 
sobota, 15.junij 2019 ob 20.30, dvorišče Minoritskega samostana
11.Festival Arsana nadaljuje v visokem ritmu – že to soboto, 15.junija 2019, se lahko na Ptuju udeležite koncerta 1×nih 10 & BigBand RTV Slovenija, predvidoma v svoji zadnji izvedbi. Na tem ekskluzivnem večeru se bodo BigBandu RTV SLO na odru pridružila odmevna imena slovenske glasbene in gledališke scene: Klemen Slakonja, Lado Bizovičar, Vesna Zornik, Mia Žnidarič, Romana Kranjčan, Jure Ivanušič in mnogi drugi.

 

S spoštovanjem,

 

Ekipa Arsane

 

 

V STIKU:

 Društvo za glasbeno umetnost Arsana

Jadranska ulica 4, 2250 Ptuj

tel.: 059 955 041

e-pošta: info@arsana.si

http://www.festivalarsana.com

10. 6. 2019

Avtor

Administrator