Avtomobilizem

MINI POTEP 2019.

V soboto, 25. maja 2019, je pooblaščeni prodajalec MINI Avto Aktiv v salonu MINI BTC City zbral več kot 30 entuziastov, ki živijo MINI življenjski stil. Veselje do vožnje je združilo lastnike vozil, ki že več desetletij navdušujejo trendseterje. Misel na odkrivanje skritih kotičkov jih je najprej pospremila na panoramsko vožnjo iz Ljubljane mimo Maribora proti Prekmurju, kjer so se vozniki na različnih terenih spogledovali s svojimi modeli vozil.

Foto: BMW

MINI POTEP 2019.
Urbani popotniki na spomladanskem zmenku. 

V letošnjem letu MINI praznuje 60 let svoje večne mladosti. 60 let brezčasne elegance, visoke stopnje ohranjanja vrednosti, neprekosljivega upravljanja, izjemne stopnje varnosti, edinstvenega športnega elana, ekspresivne ter nemudoma prepoznavne oblike in jasne premium kakovosti. Kombinacija različnih kvalitet je sodobna danes, tako kot je bila pred 60 leti, koncept pa je mladosten kot še nikoli.

V soboto, 25. maja 2019, je pooblaščeni prodajalec MINI Avto Aktiv v salonu MINI BTC City zbral več kot 30 entuziastov, ki živijo MINI življenjski stil. Veselje do vožnje je združilo lastnike vozil, ki že več desetletij navdušujejo trendseterje. Misel na odkrivanje skritih kotičkov jih je najprej pospremila na panoramsko vožnjo iz Ljubljane proti Mariboru, kjer so se vozniki na različnih terenih spogledovali s svojimi modeli vozil. Pameten in karizmatičen je z brezhibnim vedenjem tudi tokrat obračal poglede ikonski 3-vratni MINI. V sončnih žarkih pomladne sobote so vozniki z odprto streho izkusili užitek v vožnji in svobodo, ki ju lahko zagotovi le MINI Cabrio. MINI navdušenci so vsako postojanko na poti v Prekmurje izkoristili za martinčkanje, MINI mestni zapeljivci pa so s svojo karizmatičnostjo očarali tudi vse mimoidoče.

Da se vozila MINI odlično znajdejo tudi na podeželskih cestah, je še enkrat več dokazal MINI Countryman, ko so ogreti motorji pot nadaljevali proti Prekmurju in se na Otoku ljubezni v Ižakovcih ob zvokih reke Mure prepustili kulinaričnim užitkom. Za vse, ki so želeli uživati v tišini, je za pravo naelektreno MINI doživetje poskrbel MINI PHEV. Priključno hibridno vozilo, ki ponuja vse kar imamo radi na vozilu MINI, a elektrificirano. Priključni hibrid vozniku ponuja kar 3 vozne načine: AUTO eDrive, MAX eDrive in Save Battery ter mu prepušča na izbiro kar mu najbolj ustreza. Roadtrip seveda ne bi bil popoln brez prisotnosti elegantnega individualista, MINI Clubman. Z razširjeno izbiro inovativnih funkcij opreme in najnovejšo tehnologijo na področju povezljivosti mika vse, ki si na dolgih potovanjih želijo odličnega sopotnika.

Tudi ljubitelji adrenalina so si lahko popestrili vožnjo in postavljali nove standarde, saj so lastniki vozil MINI John Cooper Works izbranci, ki si želijo stopiti izven svoje cone udobja.

Nasmejani obrazi vseh voznikov so ob zaključku še enkrat znova potrdili, da gre pri vozilih MINI za vozno doživetje, ki mu ni para. Spomladanski zmenek pa je bil še dodatno potrdilo, da so lastniki vozil našli svojo MINI dušo dvojčico.


www.mini.si

www.avto-aktiv.si

 

PRESS CONTACT.

Maja Ilec
BMW Group

Tel: +386 1 586 73 74

11. 6. 2019

Avtor

Administrator