Splošno

World Top Model Slovenia, odprt photoshooting, torek 11.6.

Spoštovani!

V torek, 11.6. ste med 11h in 14h vabljeni na odprt photoshooting World Top Model Slovenia, kjer boste lahko spoznali letošnje tekmovalke med snemanjem in slikanjem na Trgu revolucije 3 (in okolici).

 

Modeli bodo slikani v novi kreaciji San Fashion and jewelry, prepustili se bodo modnima fotografoma Petru Hmelaku in Gregorju Podvinskem, snemalcema Samu Mervarju in Klamnu Vogriču, uredili pa jih bodo Paese team Slovenija, Evin Raj brez Adama in frizerski salon Vele, za okrepčilo pa bodo poskrbeli iz Borbona cateringa. World Top Model Slovenia je v lasti Agencije Ekskluzivno in njene lastnice Kaly Kolonič, znane slovenske piarovke, ki je okoli sebe združila močan team modnih poznavalcev in v kratkem času uspela iz tega projekta narediti zanimivo in pedvsem drugačno ter uspešno modno zgodbo.

World Top Model je največja svetovna platforma za nove modele, ki pomaga modelom do uspehom in uveljavitvi v modnem svetu že 30 let. Organizacija World Top Model Slovenia je po samo dveh letih postavila našo državo na zemljevid mode. Čeprav gre tukaj za tekmovanje in je nagrada neverjenih 200.000 eur in pogodba s prestižno modno agencijo Major Model Management za delo v modelingu v modnih prestolnicah, Milano, Pariz, New York, pa ima večina modelov, ki sodeluje veliko možnosti za uveljavitev v tem poslu. Odprejo se jim vrata do številnih slikanj in snemanj za različne modne znamke, snemanje videospotov, modne revije itd. Zmagovalka gre septembra na enotedenske priprave v Dalmacijo, konec leta pa odpotuje na svetovni izbor, ki je vsako leto v drugi državi, letos se šušlja, da bo to v mondenem Monte Carlu.

Kmalu vam izdamo letošnje temovalke za World Top Model Slovenia …

Lepo vas pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencijia Ekskluzivno

www.worldtopmodelslovenia.com

PR, promocija. Organizacija

051 620 545

11. 6. 2019

Avtor

Administrator