Tehnologija

Samsung predstavil ukrivljeni monitor za igranje iger s frekvenco osveževanja 240 Hz in G-SYNC skladnostjo

 Foto: Samsung

 

 

Samsung z 68,6-centimetrskim zaslonom s frekvenco osveževanja 240 Hz in G-SYNC skladnostjo razširja ponudbo ukrivljenih monitorjev za igranje iger

 

LOS ANGELES, Kalifornija – 12. junij 2019 – Samsung Electronics je predstavil najnovejši ukrivljeni monitor za igranje iger – 68,6-centimetrski CRG5 (C27RG5) monitor. Model ukrivljenega monitorja CRG5 prinaša inovativni igralni funkciji, kot sta visoka frekvenca osveževanja 240 Hz in skladnost z NVIDIA G-SYNC — kar zagotavlja zmogljivo kombinacijo neprimerljive kakovosti slike in hitrosti za še bolj tekoče igranje.

“Samsung se ponaša z najnovejšo grafično tehnologijo za še bolj edinstveno izkušnjo igranja, kar zagotavlja naslednjo stopnjo neverjetnih izkušenj pri igranju iger,” je dejal Seog-gi Kim, izvršni podpredsednik poslovnega dela vizualnih prikazovalnikov pri Samsung Electronics. “Kombinacija frekvence osveževanja 240 Hz in skladnost z NVIDIA G-SYNC pri novem CRG5 ukrivljenem monitorju, navdušencem nad igranjem prinaša napredno zmogljivost za še bolj nazorno igranje.”

68,5-centimetrski model CRG5 s 1500R ukrivljenim zaslonom in visoko frekvenco osveževanja 240 Hz, ki jo podpira tehnologija RapidCurve™, odpravlja latenco, medtem ko prikazuje izredno realistične prizore.

Monitor je dobil priznanje tudi s strani organizacije NVIDIA, da izpolnjuje zahteve glede zmogljivosti in kakovosti prikaza slike skladne z G-SYNC, kar zagotavlja izjemno izkušnjo igranja z nizko latenco v Full HD resoluciji (1920×1080).

Monitor prikazuje globlje črne in svetlejše bele barve z razmerjem kontrasta 3000:1, kar zagotavlja prikaz podrobnosti tudi med najsvetlejšimi in najtemnejši deli igre. CRG5 ima ukrivljen zaslon s panelom tipa VA, ki zagotavlja impresivno igralno izkušnjo s širokim vidnim kotom.

Ukrivljena oblika C27RG5 monitorja s panelom tipa VA in ergonomskim stojalom naredi uporabo še priročnejšo. Uporabniki lahko z digitalnim menijem izberejo tudi prednastavljene možnosti prikaza za vsak žanr igre na zaslonu, za naprednejše prilaganje pa lahko ustvarijo do tri ločene profile za prikaz in med njimi preprosto preklapljajo.

Novi ukrivljeni monitor se je pridružil portfelju inovativnih Samsung igračarskih monitorjev, vključno z novim 124,46-centimetrskim (49-palčnim) monitorjem. CRG9 z visoko resolucijo in razmerjem stranic 32:9, 1800R ukrivljenim zaslonom in HDR1000 uporabnikom omogoča izjemno in poglobljeno izkušnjo. Dual QHD zaslon (5120×1440) uporablja revolucionarno Samsung tehnologijo kvantnih pik za izjemno široko paleto prikaza barv, tako je igranje iger še toliko bolj podobno resničnemu življenju.

CRG5 je bil predstavljen na dogodku PC Gaming Show. CRG5 bo na voljo po vsem svetu v tretjem četrtletju 2019.

Za več informacij o Samsung ukrivljenih igračarskih monitorjih obiščite DisplaySolutions.com.

O družbi Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim razvojem in inovacijami spreminjamo svet televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnikov, sistemov LSI in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali Iris Horvat, Grayling d.o.o., +386 (0)40 16 88 51, iris.horvat@grayling.com

12. 6. 2019

Avtor

Administrator