Splošno

V petek vabljeni na Večer v amfiteatru z velenjskimi talenti

Foto: MOV 

Velenje, 11. junij 2019 – V petek, 14. junija 2019, ob 18. uri vas vabimo na velenjsko promenado na druženje z velenjskimi talenti. Bogat pevski in plesni program bo predstavilo več kot 40 mladih talentov.

Najprej bo nastopila 11-letna Zala Gril, ki bi rada postala pevka. Svoj talent je že večkrat preizkusila na pevskih tekmovanjih. Predstavila bo tudi svojo avtorsko pesem z naslovom Moj svet. Za njo bosta svoje pevske in instrumentalne sposobnosti pokazala Katarina in Urban Meža, brat in sestra, ki ju glasba spremlja že od malih nog. Med drugim bosta predstavila avtorsko pesem Letni časi.

Talenti iz Osnovne šole Antona Aškerca bodo predstavili nekaj zanimivih točk iz mjuzikla The Greatest Showman, kot sta The Greatest Show in This Is Me. Dokazali bodo, da ne samo talent, ampak tudi vaja, dela mojstra. 17-letni Denis Trap ima rad igro, še bolj pa uživa ob petju. Obiskuje Glasbeno šolo Fran Korun Koželjski, kjer se uči igranja na orgle. Petja se uči pri Ireni Vrčkovnik. Ob zaključku večera bo nastopila mlada skupina Šani Šeni, ki bo predstavila tudi dve svoji avtorski skladbi in sicer Vino in čokolada ter Žlička za mojo drago. Združuje jih dobra volja in pozitivna energija.

Program bo povezovala simpatična Vesna Glinšek.

Prijazno vabljeni tudi na ostale Večere v amfiteatru. V nedeljo, 16. junija 2019, bo ob 18. uri zapel Šaleški študentski oktet z gostjo, citrarko Tanjo Lončar. Plesna šola SPIN se bo zavrtela v amfiteatru v ponedeljek, 17. junija 2019, ob 18. uri. Z glasbo in plesom nas bodo v poletje zapeljali učenke in učenci Osnovne šole Antona Aškerca v sredo, 19. junija 2019, ob 18. uri. Junijski del Večerov v amfiteatru pa bo zaključila Glasbena šola Goter v nedeljo, 30. junija 2019, ob 17. uri.

V primeru dežja bo posamezna prireditev odpadla.

 

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Vesna JELIČIĆ, univ. dipl. soc.
Kabinet župana

T: 03 8961 700

12. 6. 2019

Avtor

Administrator