Splošno

Središče Slovenj Gradca oživljajo različne vsebine

V soboto 1.6.2019 se je v centru Slovenj Gradca odvil športno-glasbeni dogodek, kjer so čez dan potekale aktivnosti urbanih športov,zvečer pa kavarniško-izštekan koncert Kabaret na prostem s šestimi koroškimi glasbeniki in glasbenimi skupinami. Projekt je potekal v sklopu občinskega programa za oživitev mestneg jedra. Tako se lahko v2019 nadejamo še več tovrstnih aktivnosti.

Flow Ramps Skateopen 2019 jepotekal drugič zapovrstjo. Mestno jedro se je zaprlo za promet, zavzeli pa so ga kolesarji, družine, sprehajalci, glasbeniki in predvsem “skejterji”, ki so imeli cel dan možnost rekreacije in tekmovanja na potujočempoligonu ekipe Flow Ramps. Poleg šole urbanih športov in možnostjo brezplačne izposoje rolkarske opreme je potekalotekmovanje starejših in mlajših pod okriljem Rolkarske zveze Slovenije.

Prva tri mesta so zasedli Mitja Težak, Sandi Pavlovič in Tadej Skrbiš med mlajšimi pa je nagrado prejel Anej Pintarič. Nagrade je podelil župan mestne občine Slovenj Gradec, Tilen Klugler.(Fotografija: Urban Cerjak)Dogodek je organizirala ekipaFlow Rampsskupaj z Društvom glasbene spektakularnosti in mestno kavarno Ars cafe. Pri tem so sodelovaliKlub Koroških Študentov, Mladinski svet Slovenj Gradec, Obsession, Mestna občina Slovenj Gradec. Po športnem delu dogodka je sledil kabaret na prostem, kjer se je na treh različnih odrih predstavilošest koroških glasbenikov in glasbenih skupin – vsak s po tremi skladbami. V mešanem zaporedju se je dve uri v kavarniškem poletnem ambijentu bilo možno sprostiti ob mešanju različne glasbe iz različnih žanrov.Med drugimi so nastopili člani zasedb ZircuS, Jazoo, Manifest, Jut, Hedera Vento in Jan Lužnik.Na trgu svobode v centru Slovenj Gradcaso v prirejenih različicah nastopilekoroške skupine in glasbeniki iz zasedb Jazoo, Jut, Manifest, ZircuS, Hedera vento in Loose Cannon (Fotografija: ZircuS arhiv)

Dogodek si lahko pogledate v kratkem videu, ki ga je posnel Luka Karlin.Člani skupine zircus so prispevali glasbo z izdajo novega singla Monster of energy iz albuma My Thing.

Vabljeni k ogledu, deljenju in širjenju dejanj.

Povezave:Flow Ramps Skate Open 2019:YOUTUBE:https://www.youtube.com/watch?v=K9bJzziL-wwFACEBOOK:https://www.facebook.com/watch/v=1034582153405345ZircuS – Monster of energy (download):https://we.tl/t-RMqMf1GAaQYOUTUBE:https://www.youtube.com/watch?v=UVWzC2P85QU

 

Copyright © *2019* *ZircuS*, Vse pravice so pridržane.

Our mailing address is:zircusofficial@gmail.cominfo@flowramps.com

 

13. 6. 2019

Avtor

Administrator