Avtomobilizem

Ichiban 2019: Najboljši Toyotini trgovci nagrajeni za svojo predanost in zadovoljstvo kupcev

Ičiban v japonskem jeziku pomeni številka 1. Nagrade Toyota ichiban pa so ekskluzivno namenjene najboljšim trgovcem, ki jih odlikuje izjemno zadovoljstvo kupcev.
• 45 nagrajenih trgovcev z vse Evrope se je zbralo na francoski strani Ženevskega jezera.
• Nagrajencem je čestital paraolimpijec Tyrone Pillay.
• AH Furman najboljši trgovec v SlovenijiPodelitev nagrad ichiban best retailer awards za leto 2019 je potekala v Evianu na francoski strani Ženevskega jezera. Tam se je zbralo 45 nagrajenih trgovcev, ki so utelešenje legendarnega slogana Najboljši trgovec v mestu.

/
Na slovesnosti je nagrajenim trgovcem za njihov izjemni prispevek čestital dr. Johan van Zyl, predsednik in direktor Toyote Motor Europe. V svojem govoru je poudaril pomen, ki ga po ustnem izročilu širijo zadovoljni kupci. »Kupec je vedno v središču naših misli in našega delovanja. In vsi trgovci, ki ste bili danes zbrani v Evianu, ste dokazali, da je na vseh koncih Evrope zadovoljstvo kupcev bistvo vseh naših aktivnosti,« je povedal dr. van Zyl.
Častni gost na podelitvi je bil Tyrone Pillay, južnoafriški paraolimpijski metalec krogle, ki je tudi eden izmed ambasadorjev Toyotine kampanje Start Your Impossible. Z veseljem si je vzel nekaj dni premora med napornimi pripravami za paraolimpijske igre v Tokiu 2020 in službenimi obveznostmi pri Toyoti South Africa ter prišel pozdravit letošnje nagrajence. Nagovoril jih je s spodbudnimi besedami: »Vi ste evropski nosilci zlatih medalj na področju prijazne prodaje avtomobilov.«
Za nagrade ichiban se je potegovalo več kot 2500 trgovcev, med katerimi so nagradili najboljših 45. Ti so prikazali unikaten pristop in zavezanost sloganu, da je kupec vedno na prvem mestu. V Sloveniji je nagrado ichiban prejela AH Furman.
Foto in PR: Toyota
13. 6. 2019

Avtor

Administrator