Splošno

Comedy night – MOŽJE V ČRNEM: GLOBALNA GROŽNJA

 

 

Kranj, 13. junij 2019 – Na velika platna v Cineplexx je prišla nova generacija najslavnejših tajnih agentov na svetu in najboljši med najboljšimi bodo to poletje reševali svet. Novi agenti, nove dogodivščine, a prav tako kot vedno nezadržna zabava. Komedijo MOŽJE V ČRNEM: GLOBALNA GROŽNJA so si včeraj na dogodku Comedy night v Cineplexxu ogledali tudi pravi slovenski MEN IN BLACK (Jurija Koya, Ula Pati Buh in Mitja Bosnič). Za dobro vzdušje na dogodku je skrbela moderatorka Azra Selimanovič, za svež okus po filmu pa žvečilni gumiji Orbit.

 

Moderatorka Azra Selimanovič v družbi MEN IN BLACK (Jurij Koya, Ula Pati Buh, Mitja Bosnič)

 

Fotografije:

Foto: Mediaspeed

POVEZAVE:

HI-RES fotografije – link do galerije   

FB Cineplexx Slovenija – galerija 

MOŽJE V ČRNEM: GLOBALNA GROŽNJA (Men in Black: International) že v Cineplexxu.

Letos nas bosta pred izmečki iz vesolja ščitila Chris Hemsworth in Tessa Thompson kot agenta H in M, ki predstavljata novo generacijo najslavnejših tajnih agentov v črnih oblekah. Moči sta združila v novi akcijski komediji Možje v črnem: Globalna grožnja. Film nam bo pokazal nove agente v novih dogodivščinah, ampak z enako mero zabave, ki smo je navajeni iz prejšnjih uspešnic.

Chris in Tessa sta skočila v črno obleko, da se odločno spoprimeta z največjimi sovražniki iz vesolja, ampak reševanje sveta tokrat ne bo potekalo tako gladko, saj grožnja prihaja iz notranjosti same organizacije. Vesolje se širi in nezemeljska sovražna bitja napadajo z več strani, tudi iz same organizacije MiB. Če ne verjamete v obstoj nezemljanov, ste lahko prepričani, da ste žrtev nevralizatorja, znamenite naprave, s katerimi ti spretni agenti brišejo spomin. Možje v črnem so prav to naredili Mollyjinim staršem, in ker je njej uspelo uiti izbrisu, zdaj posveča življenje iskanju resnice o tej tajni organizaciji in o nezemljanih. Njen uporniški duh poplača leta žrtvovanj in truda, saj se naposled pridruži agentu H in zdaj skupaj z njim rešuje svet.

 

Ob Chrisu Hemsworthu in Tessi Thompson se v filmu v vlogah njunih mentorjev pojavita tudi Liam Neeson kot High T in Emma Thompson kot agentka O.

 

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile: +386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

“I AIN’T AFRAID TO DIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

14. 6. 2019

Avtor

Administrator