Splošno

Kolesarska dirka Po Sloveniji letos tudi v Vipavski dolini

 

Dirka Po Sloveniji, letos že 26. po vrsti, je največji kolesarski dogodek v Sloveniji, na katerem tekmujejo kolesarji iz več kot dvajsetih držav.

Slovita zelena pentlja vsako leto razvrsti svoje etape po različnih delih Slovenije, letos pa bo trasa 4. etape speljana po Vipavski dolini. Naši kraji bodo tako dobili veliko medijsko pozornost, saj bo prenos dirke tudi na multimedijskem kanalu Eurosport. 4. etapa s startom v Novi Gorici in ciljem v Ajdovščini bo kolesarjem ponudila nekaj velikih izzivov. Kolesarji se bodo po Goriški cesti skozi Ajdovščino zapeljali dvakrat, prvič pred slovitim vzponom na Predmejo, drugič pa v ciljni ravnini. Dogajanje se bo pri avtobusni postaji začelo že ob 13. uri, prenos celotne etape pa bo moč spremljati v živo na velikem ekranu. Kolesarje bodo z navijanjem v pravem športnem duhu na različnih lokacijah spodbujala številna lokalna društva, ustanove in posamezniki. Vabljeni, da podporo kolesarjem na dirki – z baloni, zastavicami, transparenti – izkažete tudi vi.

Več info:tourofslovenia.si/sl,tourofslovenia.si/sl/etapa/4

Povabilo k sodelovanju v oglaševalski kampanji Vipavska dolina

Turistična destinacija Vipavska dolina pripravlja oglaševalsko kampanjo, namenjeno večji prepoznavnosti destinacije in njene raznolike ponudbe, kar naj pripomore k večji obiskanosti, pa tudi k podaljševanju bivanja v Vipavski dolini.

K sodelovanju vabimo vse aktivne ponudnike turističnih produktov/storitev s področja vina in kulinarike (vinarji, turistične kmetije, gostilne), naravnih in kulturnih znamenitosti (gradovi, muzeji, druge kulturne ustanove), športa, vodenih tur in nastanitev. Vsi ponudniki iz turistične destinacije Vipavska dolina, ki želite sodelovati v oglaševalski kampanji, namtosporočite naajdovscina@vipavskadolina.si,najkasneje do petka, 21. junija 2019. Vključitev v kampanjo je za ponudnike brezplačna, pogoje za vključitev ter dodatne informacije o kampanji si lahko preberetetukaj. V kampanjo bodo uvrščeni vsi ponudniki, ki izpolnjujejo navedene osnovne pogoje in so pripravljeni v času trajanja kampanje, od 15. julija do 15. septembra, izpolnjevati vse navedene obveznosti ponudnika.

Turistično informacijski center Ajdovščina Cesta IV. Prekomorske 61a 5270 Ajdovščina T:+386 5 365 91 40 GSM:+386 31 355 110 ajdovscina@vipavskadolina.si

 

FOTO: TIA

17. 6. 2019

Avtor

Administrator