Splošno

ČEBELARSKA ZVEZA SLOVENIJE se pridružuje projektu 24 ur hoje okoli Gradiškega jezera oz. Kresna noč na Gradiškem jezeru.

Tudi na Čebelarski zvezi Slovenije se zavedamo pomena aktivnega preživljanja prostega časa v naravi, s svojimi najbližjimi.

Ja, prav ste prebrali. Hodili bomo 24 ur. Od sončnega vzhoda, do sončnega vzhoda.

Čebelarska zveza Slovenije se letos pridružuje že tretjemu, tradicionalnemu pohodu »24 ur hoje okoli Gradiškega jezera«, ki ga organizira Turistično športno društvo Korenina pod vodstvom Bogdana Capudra. Pohod okoli jezera bo skozi ves dan obarvan s čebelarsko zgodbo, lahko se boste  posladkali z medom, tisti radovednejši pa si boste nadeli očala, vstopili v čebelnjak in pogledali v čebelji panj.

Začeli bomo ob 4.50 uri s sončnim vzhodom in seveda nepogrešljivo Godbo Lukovica ter se po nekaj spodbudnih besedah županje Občine Lukovica mag. Olge Vrankar in predsednika TŠD Korenina Bogdana Capudra, ki je idejni vodja projekta, podali na prvi krog pohoda okoli jezera, dolg 4,2 km. Jutranji program, ki ga bodo sooblikovali še glasbeniki Tjaša Hrovat SteklasaUroš Steklasa in Jure Zajc bodo povezovali voditelji Radia Veseljak.

Lep pozdrav,

Čebelarska zveza Slovenije

Brdo pri Lukovici 8

1225 Lukovica

Tel.: 01 / 729 61 00

Faks: 01 / 729 61 32

www.czs.si

18. 6. 2019

Avtor

Administrator