Splošno

Maltesers – lahkotnejši način za uživanje čokolade

 

 

Ljubljana, 18. junij 2019Mars, Inc., eno največjih prehrambnih podjetij na svetu, je nedavno slovenskim potrošnikom predstavil Maltesersnove čokoladne kroglice, ki so sicer majhne, a polnega okusa. S predstavitvijo novega izdelka Mars tako odgovarja na spreminjajoče se trende in potrošnikove želje ter zahteve po novih, inovativnih izdelkih tudi na področju čokoladnih prigrizkov.

 

Čokoladne kroglice Maltesers, ki so ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk med čokoladami na svetu in vodilna blagovna znamka v svoji kategoriji v Združenem kraljestvu, so sedaj na voljo tudi v Sloveniji.

 

Kot so sporočili iz družbe Mars: »Verjamemo, da tisto kar šteje, prihaja od znotraj – Maltesers so polni odličnega okusa in prinašajo še veliko več čokoladnih užitkov. Sredica čokoladnih kroglic Maltesers, ki je hrustljava, nestrpno čaka, da jo spustimo na svobodo in nas obda z neverjetnim okusom.«

 

Mars, ki je v Sloveniji prisoten tudi z drugimi priljubljenimi in vodilnimi blagovnimi znamkami, kot so Snickers, Twix, M&M’s in druge, s čokoladnimi kroglicami Maltesers prinaša priročnost in razigranost v poletnih dneh. Odlične so za popoln užitek na poti, v kinu ali pa kar za sladkanje v vašem domačem naslonjaču. Čokoladne kroglice Maltesers so zaradi svoje oblike primerne tudi za deljenje s prijatelji. Če jih že pač morate deliti.

 

Čokoladne kroglice Maltesers so v Sloveniji na voljo pri vseh bolje založenih trgovcih v dveh velikostih pakiranja, 85 g in 175 g.

 

O podjetju Mars, Incorporated

Mars je družinsko podjetje z več kot stoletno zgodovino, ki nudi različne izdelke in storitve za ljudi in hišne ljubljenčke. Globalno podjetje s skoraj 35 milijardami dolarjev iz prodaje proizvaja nekaj najbolj priljubljenih blagovnih znamk na svetu: M&M’s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN’S®, MARS DRINKS in COCOAVIA®. Mars zagotavlja tudi veterinarske zdravstvene storitve, ki vključujejo BANFIELD® Pet Hospitals, Blue Pearl®, VCA® in Pet Partners™. Pet temeljnih načel podjetja Mars – kakovost, odgovornost, vzajemnost, učinkovitost in svoboda – navdihuje več kot 115.000 sodelavcev, da ustvarjajo vrednost za vse svoje partnerje in dosegajo rast, na katero so ponosni vsak dan.

 

Kontakti za medije:

Vanja Vagić, vodja korporativnih zadev, Mars, Vanja.vagic@effem.com

Iris Horvat, svetovalka, Grayling, iris,horvat@grayling.com

 

Za več informacij o podjetju Mars obiščite www.mars.com.

Pridružite se nam na Facebooku, Twitterju, LinkedInu, Instagramu and YouTubu.

19. 6. 2019

Avtor

Administrator