Splošno

Veverica Mica vabi na poučno predstavo Čebelica Debelica

Foto: Europark 

Še zadnjič pred poletjem Veverica Mica vabi v svojo družbo. V soboto, 22. junija, ob 11. uri v Europarku Maribor skupaj z navihano čebelico Debelico pričakuje vse radovedne otroke.

Navihana čebelica Debelica ne uboga tete Matice in s prvim sončnim jutrom poleti med pisane cvetke. Tam naleti na strašnega in lačnega sršena. Navihanka bi skoraj postala njegova večerja, če ji ne bi pomagali prijatelji iz občinstva. S skupnimi močmi ukanijo strašnega sršena. Mala čebelica pa spozna, kako pomembno se je učiti ter hoditi v vrtec in šolo, kako lepo je imeti prijatelje in, mmm, kako sladek je cvetni prah.

Po humorni in poučni predstavi v izvedbi Miškinega gledališča Veverica Mica vabi še na prijetno druženje v ustvarjalno delavnico v 1. nadstropju.

 

Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Družba je upravitelj 29 lokacij nakupovalnih središč na območju srednje, južne in vzhodne Evrope in je vodilno podjetje na področju upravljanja nakupovalnih središč v Avstriji in Sloveniji. Skupna površina vseh prostorov, ki jih ponuja v zakup, znaša 790.000 kvadratnih metrov. Na lokacijah nakupovalnih središč SES so zakupniki v letu 2018 dosegli 2,76 milijard evrov bruto prihodkov od prodaje. Družba SES kot poslovno storitev ponuja tudi potrebno strokovno znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradenj, oddaje nakupovalnih površin v zakup ter upravljanja nakupovalnih objektov in središč. Nakupovalna središča družbe SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. Družba SES deluje v okviru skupine SPAR Österreich. Več informacij: www.europark.si in www.ses-european.com

 

 

Dodatne informacije:

 

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

 

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

19. 6. 2019

Avtor

Administrator