Avtomobilizem

Ford bo na Festivalu hitrosti v Goodwoodu poskrbel za vznemirljive novice o superšportniku Ford GT

 

Foto: Ford

Na tiskovni konferenci, ki se bo začela 4. julija ob 9.45 uri po lokalnem času naFestivalu hitrosti v Goodwoodu, bo Ford napovedal posebno različicosuperšportnika Ford GT.

Hermann Salenbauch, globalni direktor oddelka Ford Performance, in Larry Holt, tehnični vodja v podjetju Multimatic, bosta novice o ultrazmogljivem superšportniku Ford GT sporočila na tiskovni konferenci, ki bo potekala na Fordovem razstavnem prostoru v ‘Drift Paddocku’ med avtomobilskim dogodkom svetovnega slovesa v britanskem zahodnem Sussexu.

Ford se letos vrača v Goodwood z osupljivo paleto vozil, ki se bodo spopadla z 1,86 kilometra dolgim vzponom na hrib, med njimi pa bodo tudi:

Focus ST in Mustang Shelby GT500 s 760 KM, ki se prvič predstavljata v Veliki Britaniji,dirkalnik Ford GT s številko 66 moštva Ford Chip Ganassi Racing, ki se še ni ohladil po dirki 24 ur Le Mansa,Ford Fiesta WRC ekipe M-Sport Ford World Rally Team – sodelovala bo tudi na etapi v reliju v Goodwoodu,zmagovalni dirkalnik prvenstva 2018 NASCAR Ford Fusion moštva Team Penske,dirkalnik 1980 Ford Zakspeed Turbo Capri,Hoonitruck zvezdnika Gymkhane 10 Kena Blocka in Escort RS Cosworth,Ford Mustang RTR, s katerim bo nastopil prvak v ‘driftanju’ Vaughn Gittin Jnr.

Na posebni terenski izkušnji bo svojo zmogljivost predstavil tudi pickup Ranger Raptor.

Sporočilo za medije o Fordu na Festivalu hitrosti v Goodwoodu in druga gradiva za medije bodo na voljo od 3. julija 2019 na spletnem naslovugoodwood2019.fordpresskit.com.

# # #

SUMMIT MOTORS LJUBLJANA,Flajšmanova ulica 3,1000 Ljubljana

24. 6. 2019

Avtor

Administrator