Družabno

OTVORITEV NOVE VROČEDESTINACIJE V LJUBLJANI

 

PLEČNIK PUB ODPIRA SVOJA VRATA Z VELIKO OTVORITVIJO

28.6. ob 20h

Dočakali smo težko pričakovani otvoritveni vikend Plečnik puba, ki je še pred otvoritvijo označen za nov najbolj vroč prostor za druženja v Ljubljani. Nova destinacija zabave, ki odpira vrata 28.6. ob 20h, bo obkrožena z dogodki in koncerti in izvrstno kulinariko ter najbolj pestro ponudbo močnih\” pijač pri nas.

Na petkovi otvoritvi bodo igrali Like The Rolling Stones in Los Ventilos, na voljo bo pestradegustacija za ljubitelje hmeljske kapljice: pivnica selection piv in zanimiva photoboot aktivacija, kjer se boste lahko slikali s pravimi The Rolling Stones. Dan kasneje, 29.6. pa bo koncert Pera Lovšina in Španskih borcev. Vsi koncerti v Plečnik pubu bodo brezplačni.

Plečnik Pub je modernizacija klasičnega puba, ki bo spremenila pogled na dolgočasnost vsakdanjega bara katerega središče bo na novo predelan interier in exterier namenjen gostom klasičnega vendar prefinjenega okusa, ki bi radi svoj prosti čas preživeli ob vrhunski ponudbi z izbrano družbo.

Dogodki v Plečnik Pubu bodo zajemali dogajanja skozi celoten dan, zjutraj z vrhunsko kavo in sobotnimi brunchi, čez dan z vrhunskim tastingi vina, viskija, ruma, piva in drugih pijač ter s pristnimi BBQ pikniki. Večeri bodo zelo raznoliki in bodo obsegali vse od stand upov, slovenskih večerov, športnih dogodkov, koncertov in večjih festivalov v stilu Oktoberfesta. Atraktivni dogodki se bodo odvijali na tedenski ravni, vtorekkot uvod v teden, chillout dogodek s poudarkom na glasbeni zabavi, četrtek bo veljal kot malipetek, ki bo privabljal goste v afterwork aktivnostih, med vikendom pa bo sledila poslastica zabav, poznanih glasbenikov, ki bodo večer popeljali dolgo v noč.

In po čem bo Plečnik pub še drugačen od drugih destinacij zabave?

Prednjačila bo zagotovo vrhunska ponudba, ki bo združevala klasiko in moderen, hiter ritem življenja ter spremljala sezonske trende in vse skupaj povezovala s celodnevno ponudbo puba. Sem nedvomno spadajo klasične jedi, inovativne predjedi, zorjeni steaki, gurmanski burgerji, svinjska rebrca in krače. Poleg bogate ponudbe hrane se bo Plečnikov Pub lahko pohvalil z enim od največjih asortimanov žganja v Ljubljani in bogatim asortimanov piv.

Pa na zdravje in dobrodošli!

Prosimo, če nam vašo prisotnost na otvoritvi, 28.6. potrdite na email:pr@ekskluzivno.si

Za novinarje in celebs bomo rezervirali mize, ker je le teh omejeno število vas prosim, da se čim prej akreditirate.

Lep pozdrav in se vidimo v Plečnik pubu!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

26. 6. 2019

Avtor

Administrator