Družabno

NOVO v Europarku: SIMPLE barber shop – britje brade kot v mafijskih filmih

 

Danes, na prvi julijski dan, je v Europarku Maribor zaživel prostor, namenjen moškim. Seveda to ne pomeni, da dame niso zaželene, vendar storitve ponujajo izključno moškim obiskovalcem največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije. Gospodje se bodo tako lahko razvajali v novem frizerskem salonu – SIMPLE barber shop, v katerem bodo izkušeni brivci nabrusili britve in se s strokovnim znanjem posvetili vsem posameznikom, ki si bodo zaželeli popolno pričesko, brke ali brado.

Britje brade kot v mafijskih filmih

SIMPLE barber shop, ki se od danes naprej nahaja v Europarku, je frizerski salon, namenjen izključno moškim strankam. Je prostor, kjer si lahko fantje in moški privoščijo nekaj zase. Frizerji so specializirani za urejanje moških pričesk in oblikovanje brade. Nostalgikom, ki si zaželijo britje brade kot v mafijskih filmih, v katerih frizer po vratu pleše s čisto pravo britvijo, lahko omogočijo tudi to. Tudi vse preostalo v prostoru je namenjeno predstavnikom moškega spola: glasba, izdelki, interjer, revije itd. Simona Mandl, center managerka Europarka, je ob odprtju povedala: »Danes kar malce zavidam gospodom, saj SIMPLE barber shop zagotovo ponuja izkušnjo, ki je še dolgo ne bodo pozabili. Vesela sem, da se nam je v Europarku pridružil tudi prostor, namenjen izključno frizerskim in brivskim storitvam za gospode, za katerega sem prepričana, da bo nadgradil že tako pestro ponudbo našega nakupovalnega središča.«

Brivnice – pomemben prostor za druženje

Brivnice so bile že v preteklosti znane kot pomembni prostori druženja in družbenega dialoga. So nekakšni javni forumi o aktualnih vprašanjih in izzivih sodobnega časa, pomembno vlogo pa imajo tudi pri oblikovanju identitete moških. V preteklosti so se vsi frizerji šteli za brivce. V sodobnem času pa se izraz »brivec« uporablja kot poklicni naziv in se nanaša na frizerje, ki so se specializirali za moške lase, urejene brke in brade.

 

Dodatne informacije:

 

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

 

IPPR

Tjaša Toni Skubic, odnosi z javnostmi

Gsm: 040 512 880

e-pošta: tjasa.toni-skubic@ippr.si

 

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

2. 7. 2019

Avtor

Uredništvo