Tehnologija

Potujete sami? Samsung ima sedem nasvetov za popolno poletno potovanje

Potovanje z Galaxy

Ko je govora o potovanjih, se predstavnice nežnejšega spola milenijske generacije ne ozirajo na “zapovedi” in letošnje poletje bo v znamenju samostojnega odkrivanja tujih kultur. Zahvaljujoč naprednim tehnologijam – predvsem uporabi pametnih telefonov in aplikacijam za navigacijo po izbranih destinacijah, je samostojno potovanje enostavnejše.[1]

Priljubljene destinacije solo popotnikov so neodkriti kotički in predstavniki milenijske generacije, z razliko od evropskih popotnikov, ki za svoja potovanja izberejo večja evropska mesta (Rim, London, Barcelona), radi odkrivajo tiste kotičke, ki so malce nenavadni in turistično neraziskani.[2]

Samsung ter svetovna popotnica in blogerka Anca Raluca Muresan bosta letošnje poletje delila uporabne nasvete vsem, ki bodo želeli odkriti čudovite kotičke neodkritih mest;  nasveti za predstavnice nežnejšega spola, ki si želijo odkriti oboje – neodkrite kotičke evropskih mest in spomine zajeti s Samsung Galaxy S10+ Performance Edition.

 

  • Naučite se 20 osnovnih fraz še pred potovanjem

Poznavanje osnov lokalnega jezika je lahko v veliko pomoč, saj vam pomaga pri enostavnih vprašanjih; kot so usmeritev ali pa želja po pomoči. In to je lahko dodatna plus točka pri komunikaciji z domačini.

 

  • Pripravite si vsebinski koledar za priljubljene lokacije

Trenutke s potovanj si boste želeli deliti tudi z vašimi najbližjimi, prijatelji in sledilci. Ne le, da boste želeli z njimi deliti vsak trenutek – mogoče jih boste celo prepričali, da tudi oni obiščejo skriti kotiček, ki ste ga pravkar odkrili. Pred potovanjem malce raziščite in načrtujte vaše potovanje – tako si boste tudi pripravili vsebino, ki jo boste želeli deliti s sledilci.

 

  • Vsak dan namenite 30 min zapisovanju vaših top dogodkov

Med potovanjem doživite veliko, zato si zapišite svoja občutenja in podoživite trenutke tudi, ko boste pregledovali fotografije. Galaxy S10+ Performace Edition ima ogromno spomina (1TB) in tako ni več bojazni, da vam bo zmanjkalo prostora.

 

  • Ujemite sleherni kotiček mesta

Z odkrivanjem novih mest si boste želeli ujeti vsak kotiček in skrivnostnost mesta. Uporabite  neverjetno širokokotno kamero, ki se skriva v Galaxy S10+ Performance Edition in omogoča 123-stopinjsko vidno polje, s čimer lahko na posnetkih zajamete skoraj vse, kar vidijo vaše oči.

 

  • Dodajte te kraje na seznam željenih destinacij

Velike metropole so lanski sneg in neodkrite destinacije so letošnji hit. Bodite pred ostalimi in odkrijte neodkrito pred ostalimi. Letošnja priporočila za popotnike so Romunija, Srbija in Črna Gora.[3]

 

  • Potujte kot domačin

Kljub dejstvu, da je potovanje med mesti najenostavnejše s taksijem, uporaba lokalnega prevoznega sredstva nedvomno zagotavlja večjo dogodivščino. Tako lažje doživite življenje domačinov in naključno ujamete skrite kotičke, ki ga sicer mogoče ne bi videli, če bi potovali s taksijem.

 

  • Eksperimentirajte pri fotografiranju!

Medtem, ko ste v tujih deželah obkroženi z novimi navadami in ljudmi, zakaj ne bi eksperimentirali s samosvojim fotografskim stilom? Poskusite se v samosvojem fotografiranju lokalne hrane, stila in okolice. Dodajte ščepec fotografiranja iz nenavadnih kotov in z izjemnimi funkcijami kamere Galaxy S10+ Performance Edition ujemite profesionalno fotografijo.

 

Galaxy S10+ Performance Edition je popoln partner za tiste popotnike, ki potujejo sami. Z edinstvenimi funkcijami kamere, boste ujeli vsak trenutek vašega potovanja. Naprava v sebi skriva pet kamer, vključno z ultra širokokotno kamero, kar pomeni – za vsak ujeti trenutek svoja kamera.

 

Keramična površina uvršča Galaxy S10+ Performance Edition med najvzdržljivejše Samsung pametne telefone doslej,  z vzdržljivo baterijo in 1 TB notranjega pomnilnika pa za vašega popolnega sopotnika.

 

V želji, da bi v popolnosti prikazali vse zmogljivosti kamere Galaxy S10+ Performance Edition, je Samsung predstavil spletno galerijo, ki prikazuje magičnost Bukarešte, mesta, ki postaja čedalje bolj priljubljena evropska destinacija.

[1] Vir: Canvas8 Report: What’s driving the boom in female solo travel?

[2] Vir: Canvas8 Report: Report: Trippin: travel itineraries for non-tourists

[3] Vir: European Travel Commission Report: European Tourism – Trends & Prospects (Q1/2019)

in EU Tourism Review Report: European Tourism 2018 – Trends & Prospects (Q3/2018)

9. 7. 2019

Avtor

Uredništvo