Tehnologija

Priročne funkcije Galaxy S10, ki vam bodo olajšale vsakdan

 

Sodobno vsakodnevno življenje je postalo nepredstavljivo brez pametih telefonov. Poleg tega, da jih uporabljamo za komunikacijo, so tudi naš spremljevalec pri vsakodnevnih obveznostih in rutinah, ustvarjanju vsebin ter shranjevanju podatkov. Galaxy S10 serija pametnih telefonov ima številne funkcije, ki jih uporabniki uporabljajo vsak dan. So pa tudi funkcije, za katere vemo, da jih uporabniki ne uporabljajo pogosto, a zagotovo olajšajo vsakdan.

  1. Odprite priljubljene aplikacije z zaklenjenim zaslonom

Galaxy S10 pametni telefoni združujejo varnost in udobje. Zahvaljujoč bližnjicam do aplikacij lahko dostopate do svojih izbranih aplikacij s priročnim “skeniranjem prstov in premikov” in zaklenjenim zaslonom. Če želite odpreti aplikacijo, morate samo potegniti prst od bralnika prstnih odtisov do ikone aplikacije. Ultrasonični bralnik prstnih odtisov ima anti-spoofing funkcijo družbe FIDO (Fast Identity Online Alliance), ki nudi platformo za hiter in varen zagon vaših najljubših aplikacij.

  1. Odkrijte, kako Bixby poenostavlja življenje

Zamislite si jutro. Ko vstopite v avto, glasba že zapolnjuje prostor in Bixby popolnoma prevzame glasovni nadzor. Nato, ko pridete v službo, Bixby vključi tihi način in izklopi brezžično povezavo. Ko se vaš dan nadaljuje, se vaš pametni pomočnik preprosto premika skozi druge vnaprej določene rutine, sledi vašim dnevnim aktivnostim in lokaciji, kjer ste. Bixby vam z učenjem iz vaših trenutnih navad predlaga nove rutine, za katere verjame, da jih lahko uporabite, obstaja pa tudi možnost ročnega nastavlja rutin, kot je na primer blokiranje obvestil med igranjem iger.

  1. Izkoristite prednosti enoročnega načina

Ste kdaj imeli v eni roki nekaj pomembnega, z drugo pa poskušali uporabljati pametni telefon? Galaxy S10 pametni telefon, ki vključuje enoročni način, je rešitev za takšne situacije. S to uporabno funkcijo lahko na primer hkrati kuhate in preverjate recept na telefonu. Koristno, kajne?

  1. Odstranite navigacijsko vrstico za še boljšo uporabniško izkušnjo

Še ena praktična funkcija Galaxy S10 pametnega telefona je celozaslonski način, ki vam omogoča, da odstranite navigacijsko vrstico na dnu zaslona, kar še dodatno poveča AMOLED zaslon od roba do roba.

  1. Privoščite si pametni odmor, v katerem ne boste zamudili pomembnih opozoril

V živahnem svetu vedno več uporabnikov na svojih napravah uporablja funkcijo “Ne moti”, ki izključi vse klice in opozorila. Da ne bi zamudili pomembnih obvestil, vam Galaxy S10 pametni telefon omogoča pametni odmor, ki po končanem odmoru samodejno vključi prejemanje klicev in opozoril. Na primer, začasno onemogočanje zvonjenja vam bo omogočilo, da se odločite, kako dolgo bo telefon ostal izklopljen. Ko končate sestanek ali se zjutraj zbudite, se naprava samodejno vrne na prejšnji način.

 

  1. Pametno in prilagodljivo varčevanje z energijo

Prilagoditveni način za varčevanje z energijo bo podaljšal življenjsko dobo baterije, tako da bo izključil aplikacije, ki jih trenutno ne uporabljate, a kljub temu porabljajo baterijo v ozadju. Ta pametna funkcija varčevanja z energijo je še posebej uporabna pri gledanju filmov, igranju iger ali odhodu na izlete, ki zahtevajo dolgoročno uporabo telefona.

 

  1. Inteligentne funkcije za profesionalne fotografije

Galaxy S10 pametni telefon z inteligentnimi funkcijami naprednih nastavitev kamere omogoča zajemanje posnetkov na profesionalnem nivoju. Shot Suggestion funkcija je idealna, če želite fotografirati osebo, naravo ali pokrajino, saj ponuja samodejna priporočila za sestavo fotografij in natančneje obravnava posamezne prizore.

 

  1. „Wow“ učinek fotografije z Grid Lines funkcijo

Vsakdo, ki rad fotografira hrano, se bo še posebej navdušil nad Grid Lines funkcijo, ki sporoča, če telefon ob fotografiranju držite dovolj ravno. Ta funkcija je tudi idealna rešitev za vlogerje, saj zagotavlja, da so videoposnetki, ki so posneti s pomočjo palice za fotografiranje ali s pomočjo podobne naprave, stabilni. Kombinacija te in drugih funkcij kamere vam bo pomagala ustvariti fotografije, ki bodo imele “wow” učinek.

 

  1. Učinki za popolno fotografijo

Ali ste vedeli, da lahko umetna inteligenca na napravah Galaxy S10 ureja vaše fotografije za vas? Stil funkcija inteligentno analizira vašo fotografijo in zagotavlja razlikovanje subjekta od ozadja, medtem ko uporablja različne barvne učinke, ne da bi bilo treba namestiti posebne aplikacije.

 

  1. Prenesite svoje sporočilo s smeški

Galaxy S10 serija z novo Mini Motion funkcijo, ki koristi napredno tehnologijo za sledenje gibanju, prinaša izboljšano izkušnjo smeškov razširjene resničnosti. Ta funkcija vam omogoča, da lahko smeške uporabljate tudi pri premikanju in pošljete sporočilo, ki se sklada z vašim gibanjem in izražanjem, kjer je mogoče zaznati celo najmanjšo spremembo obrazne mimike.

 

15. 7. 2019

Avtor

Uredništvo