Družabno

TAKE 6 na festivalu Arsana

Vabilo na slavnostno otvoritev 11. festivala Arsana z zasedbo TAKE 6 ( 10 kratni Grammyevi dobitniki), ki bo 21. julija 2019 na dvorišču Minoritskega samostana na Ptuju.

Novinarsko akreditacijo lahko prevzamete na dan otvoritve na INFO TOČKI festivala (Jadranska 4, Ptuj) ali na samem prizorišču. Izjave z zasedbo TAKE 6 bodo možne pred ali po koncertu, v primeru, da želite izjavo z zasedbo vas naprošamo, da predhodno to najavite, da vam uredimo termin. 

Gre za enkraten mednarodni koncert na slovenskih tleh in šteli bi si v posebno čast, v kolikor bi se dogodka utegnili udeležiti. 

Ameriška a-capella skupina Take 6 velja za skupino z največ Grammy nominacijami v zgodovini. Gre za edinstveno zasedbo šestih izjemnih in prefinjenih glasov, združenih v kristalno harmonijo, ki nas popelje v čudoviti svet gospela, R&B-ja, jazza in popa. Take 6 je v svoji več kot 30-letni zgodovini zbrala kar 10 grammyjev in nastopala z glasbenim velikani, kot so Stevie Wonder, Ben E. King, Ella Fitzgerald, Ray Charles, Marcus Miller, Whitney Houston in na inavguraciji prepevali kar 4 ameriškim predsednikom.


Lep preostanek tedna,

Boštjan Lesjak
PR festival Arsana
gsm: 041-396-426

Photo: Pascal Martos 

17. 7. 2019

Avtor

Uredništvo