Tehnologija

YouTube Music na voljo v Sloveniji: Vaš osebni vodič po svetu glasbe

Ljubljana, 17. julij 2019 – Od prenosov koncertov v živo do priljubljenih videospotov kot so “Me!”, “I Don’t care” in “Señorita” – ljudje uporabljajo YouTube, da bi odkrivali novo glasbo in bili del glasbene kulture.

 

YouTube je bil zasnovan za gledanje, kar je pomenilo, da so morali uporabniki preklapljati med različnimi aplikacijami in YouTubom. Ti dnevi so preteklost. Veseli smo, da je od danes naprej YouTube Music na voljo tudi v Sloveniji.

 

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

 

Tukaj je 6 razlogov, zakaj vas bo YouTube Music navdušil:

 

  1. Vse je na voljo. Ne samo glasbeni videospoti, ampak tudi uradni albumi, singli, remiksi, koncerti v živo, priredbe in glasba, ki jo je skoraj nemogoče najti, razen na YouTubu.
  2. Priporočila za vas. Začetni zaslon, ki se dinamično prilagaja, vam daje priporočila glede na to, kaj ste poslušali prej, kje se nahajate in kaj počnete. Telovadite v telovadnici? Se sproščate na poti na delo? Izbrana glasba je tukaj, samo za vas.
  3. Na tisoče predvajalnih seznamov za vse zvrsti, razpoloženja in priložnosti. To pomeni, da ne glede na to, kakšna glasba vam je všeč, kje ste, kaj počnete ali kakšno je vaše razpoloženje, lahko za ta trenutek enostavno najdete popoln seznam predvajanja. Poskusite »Blogged 50«, da odkrijete novo glasbo, ali »Indie Under Pressure«, da dvignete svoj srčni utrip.
  4. Pametno iskanje omogoča, da boste našli pesem, tudi če se ne morete spomniti, kako se imenuje. Poskusite vpisati “tista hipsterska pesem z žvižganjem” ali “tisti rap s flavto” – razumemo vas. Iščete pa lahko tudi po besedilih (tudi, če vaša besedila niso najbolj pravilna). To je “Starbucks lovers”, kajne?
  5. Najbolj priljubljeni videoposnetki. Najbolj priljubljeni videoposnetki na svetu so tudi tam, na svojem namenskem zaslonu. Z YouTube Music Premium lahko brez težav s preprostim dotikom gumba prehajate med pesmijo in njenim videospotom, ne da bi prekinili poslušanje ali gledanje.
  6. Brez interneta? Brez problema. Izberite YouTube Music Premium za predvajanje brez oglasov, v ozadju in na poti s prenesenimi vsebinami. Poleg tega za vas samodejno prenesemo vaše najljubše pesmi – za vsak slučaj, če bi jih sami pozabili.

Poglejte videoposnetek o YouTube Music

 

Uporabniki lahko brezplačno uživajo v novi verziji YouTube Music, ki podpira oglase. Hkrati predstavljamo tudi YouTube Music Premium s plačljivo naročnino, ki vam omogoča poslušanje v ozadju, prenose in izkušnjo brez oglasov za 5,99 evrov na mesec. Ljubitelji glasbe lahko izkoristijo prvi brezplačni mesec za YouTube Music Premium tukaj.

 

 

YouTube Premium od danes v Sloveniji

Z današnjim dnem predstavljamo tudi novo storitev YouTube Premium, ki uporabnikom nudi podobne funkcije kot Music Premium, vključno z izkušnjo brez oglasov, gledanjem v ozadju in prenosom vsebin z YouTuba.

 

Gledate lahko YouTube serije in filme, vključno s serijo Cobra Kai in drugimi. Preizkusite YouTube Premium prvi mesec brezplačno tukaj. Mesečna naročnina po preteklem prvem mesecu je 7,19 evrov.

 

 

Naročniki storitve Google Play Music bodo samodejno dobili dostop do YouTube Music Premium po trenutni ceni. Storitev Google Play Music se ne bo spremenila – uporabniki bodo lahko še naprej dostopali do glasbe, vsebin in seznamov predvajanja, ki so jih kupili v Google Play Music, tako kot je to bilo do sedaj.

 

YouTube Music in YouTube Premium sta od danes naprej na voljo tudi v Sloveniji. Prenesite novo YouTube Music aplikacijo s platforme Play Store ali App Store ali obiščite spletni predvajalnik na music.youtube.com. Prijavite se na YouTube Premium na youtube.com/premium.

 

Poglejte videoposnetek o YouTube Music

 

###

Kontakt za dodatne informacije:

Iris Horvat, Grayling Slovenija,

+386 (1) 4342 665, +386 (0)40 16 88 51

iris.horvat@grayling.com

17. 7. 2019

Avtor

Uredništvo